roza333..witaj..ja jeszcze muszę trochę poczekać..aby śnieg wreszcie opuścił mój ogród..
tak jest dzisiaj..słoneczko świeci ale zimny wiatr...i robi się taka skorupa lodowa na śniegu
a tak było rankiem
Powolutku szykuję się do wiosny...kolejne nabytki...
9 nowych Lilii...po 3 różowe,czerwone,żółte..ale bez nazwy
I doniczki takie..jeszcze nie maja przeznaczenia...ale zapewne coś się do nich znajdzie
Jak widzę śnieg na zdjęciach to jestem zdziwiona, choć przecież u mnie w poprzednią sobotę jeszcze śnieg padał, tymczasem od kilku dni nie ma już po nim śladu.
Chętnie też bym dokupiła trochę lilii, ale chyba nie wiem gdzie mogłabym je wcisnąć.
Muszę jednak przyznać że dwie rzeczy u ciebie podziwiam.
Jak ładnie i zręcznie ozdobiłaś doniczki oraz jak pracowicie i dokładnie zabezpieczyłaś rośliny w ogrodzie.
Witaj Comcia.. .dziękuję ślicznie za pochwały:))))Ja też nie wiem gdzie je wcisnę..ale kto wie może coś dorobię znowu kosztem trawnika ..śniegowa pokrywa u mnie się utrzymuje...ale już coraz jej mniej ,:)
Reniu chylę czoła przed twoimi artystycznymi zdolnościami Pięknie ozdobiłaś doniczki. U ciebie jeszcze dużo śniegu a u mnie właściwie już nie ma po nim śladu. Dzisiaj wsadziłam do ogródka kilka cebuli tulipanów które dostałam początkiem zimy i ziemie na wierzchu była zmarznięta ale po 3 cm warstwą było juz git. Nie wiem czy coś z nich będzie ale jakbym ich nie wsadziła to w pudelku by do końca skapcaniały.
szyszunia.. Dziękuję...Jak ja Ci zazdroszczę..ja dzisiaj tylko chwilę do słonka posiedziałam ..ale wiatr zimny mnie wygonił do domu);śnieg u mnie jeszcze się utrzymuje.. Niema mowy o grzebaniu w zimie..
Piotr=)..Donice takie sobie..bardziej mi się podobają kolorowe Lilie dokupiłam takie zwykłe aby mieć co latem ściąć w razie wu A rośliny zabezpieczyłam to ostrej zimy nie było..
..skoro kolorów nie mam jeszcze w ogrodzie pokażę Wam co udało mi się wymalować... Troszkę mi się kolekcja powiększyła..
Robię dwustronne bo jak się jedna strona znudzi to można odwrócić..
I tak szybciutko leci mi czas..w oczekiwaniu na prawdziwą wiosnę...
Witam...Pada deszcz zmywa zimowy brud..mówią że jeszcze jeden atak zimy i ponoć wiosna...obaczymy
Dzisiaj jest tak...gdzieniegdzie już śniegu nie mam:))
asta6265..Witam i dziękuję...
Tak to jest Decoupage )
Dzisiaj Dzień Kobiet..lecz pogoda paskudna...plucha...szaro i buro..jedyne kolorki które mi już z ziemi wychodzą...cieszą oczyska..