Moja działka - rydnor - 2008r
Moja działka
Witam;Zuzię,Coccinellę,Krzyśka,Zenobiusza,Noena. Zuziu lata praktyki na działce robią swoje,dziękuję za uznanie.Kwiaty to specjalność żony,jeżeli juka zakwitnie to będą fotki.Dzisiaj nie byłem na działce,nie wiem jak wygląda po wczorajszej burzy.Wichura +ulewa +błyskawice.Jutro pojadę.Coccinella, na jesień musicie zrobić porządek z jabłoniami.Oglądałem Twoje zdjęcia u Krzyśka, podobały mi się .Krzysiu,wpisałem się u Ciebie, nim wszedłem na moją stronę.Na tego boćka czkaliśmy chyba 3 lub 4 lata.I się udało. Zenobiusz,te świerki są od początku założenia działek, czyli 25 lat.Odległość między nimi ok.5 m.Pierwszy właściciel nie miał wyobraźni, co to wyrośnie za parnaście lat.Ale są ładne. Noen,powiem sąsiadowi o zainteresowaniu, jakie zrobiły jego świerki,chociaż on o tym nie wie,bo jak robiłem zdjęcie,to nie było go na działce.Będzie zadowolony.Widzę,że i Tobie bociek się podoba,może stanie się godłem naszego ogrodu. Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moja działka
Krzysiu;zrobię boćkowi więcej zdjęć,tylko,że dzisiaj nie mogłem jechać na działkę,tak czasami wychodzi,są ważniejsze sprawy do załatwienia.Ale jutro nie odpuszczę,mam w planie cięcie żywopłotu i sprawdzenie działki po silnej burzy.Pozdrawiam.Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witaj Ryszardzie. Dzisiaj zajrzałam ponownie do Twego ogrodu. Jak to dobrze, że Twoja Małżonka tak super pomyslała i wciągnęła Cię w ogrodowy świat. Teraz widać ile serca włozyliście w działkę. Super,że masz aparat to z pewnościa będzie co oglądać. Moja działka to jeden bałagan, ale kiedyś mam nadzieje też będzie taka jak Twoja (no nie dosłownie). Pan bociek - świetnie, że masz takiego sąsiada, u mnie tylko sroki latają
i wrzeszczą.Świerk przepiękny i bardzo mi sie podoba Twój warzywnik. Matko kiedy ja dojde do takich efektów. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i żonę. Zajrzę znów za jakiś czas. Pa
:P

Moja działka
Giga45;Dzięki za wizytę.Tak to prawda,że "sprężyną",była żona.Najważniejsze ,że się udało i obecnie ja jestem częściej na działce.Co do stanu działki,to zawsze może być lepiej lub inaczej.Będziesz mieć tyle lat działkę,to będzie jeszcze piękniejsza niż nasza.Czego Ci serdecznie życzę.Dziś byliśmy na działce,czereśnie zaczynają dojrzewać ,na razie bez robali,oby tak dalej.Dość mocno popadało,nie musiałem podlewać.Szybciej wróciliśmy do domu.Będę na Forum po7.07 wyjeżdżamy na coroczny "obóz wędrowny".Pozdrawiam Ryszard.
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka
Witam;po krótkim wypadzie w zielonogórskim.Obóz szybko minął i wszystko wróciło do normy.Uczestnicy ,i starzy i młodzi zadowoleni,pogodę mieliśmy wspaniałą - upał.Często chodziliśmy się kąpać,o ile była taka możliwość.A ,była w m.Goszczanowo,gdzie mieszkaliśmy w szkole podstawowej(PTSM).W Zielonej Górze zwiedziliśmy,Palmiarnię i głównie Stare miasto,podpinam zdjęcia.

- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
Re
zbiory...mniam...mniam.....pyszne