no i to jest wyższość Twojego "mikro" ogródka nad naszymi. Też bym tak chciała!ihasia pisze: MImo to ciesze się ze wogole go mam- rano moge sobie w pizamce wyjsc na taras i wypic poranna kawe.
Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Asiula- Dzięki ze wyprowadzilas mnie z bledu! czyli to wysokie to gozdzik a ten krzaczek ktorego nazwy sie dopytywalam do floks?:-)
A ja ostatnio kolezance wsisnelam ze to pierwsze to floks- troche sie zdziwila- ale nie protestowala
Dziekuje Wam wszystkim za wizyte u mnie:-)))
Iwonko- ale jak u siebie bedziesz nocowala na dzialeczce to tez bedziesz miala super- rano wyjdziesz z kawusia:-))))
A ja ostatnio kolezance wsisnelam ze to pierwsze to floks- troche sie zdziwila- ale nie protestowala

Dziekuje Wam wszystkim za wizyte u mnie:-)))
Iwonko- ale jak u siebie bedziesz nocowala na dzialeczce to tez bedziesz miala super- rano wyjdziesz z kawusia:-))))
Roza ktora ulamala suszarka na bielizne

troche kolorowiej sie zrobilo bo roze rozkwitly

A to prezent od meza- bez okazji:-) piekne te roze nieprawdaz?

na razie fotek wystarczy- nic zbytnio sie u mnie nie zmienia na tarasiku- i nie mam co Wam pokazywac.
Czas wziasc sie za robote- mam cale wiadro truskawek do przerobienia- moze nie jest to duzo ale musze sie spieszyc zanim dzieci wyjedza:-)
Pozdrawiam!!! i zapraszam:-)

troche kolorowiej sie zrobilo bo roze rozkwitly

A to prezent od meza- bez okazji:-) piekne te roze nieprawdaz?

na razie fotek wystarczy- nic zbytnio sie u mnie nie zmienia na tarasiku- i nie mam co Wam pokazywac.
Czas wziasc sie za robote- mam cale wiadro truskawek do przerobienia- moze nie jest to duzo ale musze sie spieszyc zanim dzieci wyjedza:-)
Pozdrawiam!!! i zapraszam:-)
Musze musze to napisac!
Przed chwilka podlewalam mojego storczyka- ktorego probuje odratowac- a w zasadzie- reanimowac.
Od pol roku byly tylöko liscie i lodyzka z wiecznie usychajacymi nowymi pakami..
Obcielam go i przesuszylam troszke- pozniej patrze - wyszla piekna nowa lodyzka- a dzisiaj widze kilka sporych juz pakow- oby nie odpadly!!!
Przed chwilka podlewalam mojego storczyka- ktorego probuje odratowac- a w zasadzie- reanimowac.
Od pol roku byly tylöko liscie i lodyzka z wiecznie usychajacymi nowymi pakami..
Obcielam go i przesuszylam troszke- pozniej patrze - wyszla piekna nowa lodyzka- a dzisiaj widze kilka sporych juz pakow- oby nie odpadly!!!
Nie odpadną...będę trzymać kciuki
A ta różyczka naprawdę śliczna, czy to miniaturka bo krzaczek mały 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
u nas tez jeszcze sa- ale biedne .. wszystkie kawiaty maja oklapniete.. chyba nie podlewane:-(
Mnie na razie ten jeden wystarczy- jeśli naucze sie z nim odpowiednio obchodzic- to sprawie sobie jeszcze kilka:-)
Troszke zaniedbalam forum.. jakos przy tej pogodzie mniej czasu na wszystko.
Z nowosci- pomidorki pieknie rosna- nie sadzilam ze bedzie ich az tyle:-))) nie moge sie doczekac az sprobuje:-)
rzodkiewki wieksze niz ostatnio mi urosly:-) co tez mnie cieszy bardzo.
Lilie juz juz juuuuuuz za chwilke sie otworza:-)))
powinnam pstryknac dzisiaj fotki zeby Wam pokazac- co prawda zbyt wiele to sie nie zmienilo- ale jakos tak - kolorowiej:-)))
sciskam wszystkich ogrodomaniakow:-)
Mnie na razie ten jeden wystarczy- jeśli naucze sie z nim odpowiednio obchodzic- to sprawie sobie jeszcze kilka:-)
Troszke zaniedbalam forum.. jakos przy tej pogodzie mniej czasu na wszystko.
Z nowosci- pomidorki pieknie rosna- nie sadzilam ze bedzie ich az tyle:-))) nie moge sie doczekac az sprobuje:-)
rzodkiewki wieksze niz ostatnio mi urosly:-) co tez mnie cieszy bardzo.
Lilie juz juz juuuuuuz za chwilke sie otworza:-)))
powinnam pstryknac dzisiaj fotki zeby Wam pokazac- co prawda zbyt wiele to sie nie zmienilo- ale jakos tak - kolorowiej:-)))
sciskam wszystkich ogrodomaniakow:-)
Giga:-)) obiecuje jutro popstrykac i wrzuce tutaj:-)))
Marza mi sie liliowce- musze sie tylko dowiedziec co i jak- kiedy sadzic ( pewnie na jesien, albo wiosna po przymrozkach?) poczytam forumowe porady i będę szukac:-)
Swoja droga mam do Was moi mili jeszcze jedno pytanie- mam dziki busz malin ( polana) nie obcielam pedow zeszlej jesieni.. i stary ped jest taki wysoki ze ho ho- owoce sa oczywiscie na tegorocznych pedach. Czy cos sie stanie jeśli teraz bym obciela ten stary ped? czy poczekac moze do jesieni i wtedy wszystkie przyciac?.. tak to jest jak laik sie za maliny zabiera:-))
będę wdzieczna za kazda podpowiedz:-)
Marza mi sie liliowce- musze sie tylko dowiedziec co i jak- kiedy sadzic ( pewnie na jesien, albo wiosna po przymrozkach?) poczytam forumowe porady i będę szukac:-)
Swoja droga mam do Was moi mili jeszcze jedno pytanie- mam dziki busz malin ( polana) nie obcielam pedow zeszlej jesieni.. i stary ped jest taki wysoki ze ho ho- owoce sa oczywiscie na tegorocznych pedach. Czy cos sie stanie jeśli teraz bym obciela ten stary ped? czy poczekac moze do jesieni i wtedy wszystkie przyciac?.. tak to jest jak laik sie za maliny zabiera:-))
będę wdzieczna za kazda podpowiedz:-)