Witam
 Ponieważ w kilku wątkach byłem już pytany o stosowane przeze mnie sztuczne oświetlenie , myślę że pora temat uporządkować. Moja wiedza pochodzi z różnych źródeł , z naszym Forum włącznie oraz doświadczeń dwóch lat stosowania świetlówek. W ubiegłym roku korzystałem z jednej półki oświetlanej świetlówkami firmy Polamp :
  Ponieważ w kilku wątkach byłem już pytany o stosowane przeze mnie sztuczne oświetlenie , myślę że pora temat uporządkować. Moja wiedza pochodzi z różnych źródeł , z naszym Forum włącznie oraz doświadczeń dwóch lat stosowania świetlówek. W ubiegłym roku korzystałem z jednej półki oświetlanej świetlówkami firmy Polamp :
W tym roku mam regał z trzema półkami z trzema obudowami 3 x 2 x 36W :

Jak dotąd spisują się dobrze , choć wiem że dostępne są lepsze rozwiązania , takie jak świetlówki Osram Fluora. Chciałbym w tym miejscu wymieniać doświadczenia z innymi Forumowiczami korzystającymi z podobnych rozwiązań

też tam hodowałem różne roślinki było im z pewnością
  też tam hodowałem różne roślinki było im z pewnością  

. Straż patrzyła również (byłam wtedy z psem i podeszłam do nich) Pewnie myśleli,ze marychę doświetlam a to były pomidorki .
 . Straż patrzyła również (byłam wtedy z psem i podeszłam do nich) Pewnie myśleli,ze marychę doświetlam a to były pomidorki .  . Jedynym chyba błędem który zrobiłam to ilość półek (jedna za dużo)... Ale co miałam zrobić z rozsadą
 . Jedynym chyba błędem który zrobiłam to ilość półek (jedna za dużo)... Ale co miałam zrobić z rozsadą