Alu ,
Grażynko witam Was serdecznie kochane i miło mi bardzo ,że do mnie zaglądacie

Ja też często zaglądam do Wszych i do innych wątków ale nie zawsze piszę z braku czasu ale staram się zawswze być na bieżąco
MORANGO 
to u Ciebie w B jeszcze te cebule amarylisów były ???nie do wiary bo u mnie to juz zapomnieli ,że były a ja sama bym chętnie jeszcze jakąś kupiła

a jakie kolorki były u Ciebie bo u nas były czerwone ,czerwone z białym sridkiem i takie blado rózowe albo raczej białe z klikoma paskami różowymi ?
Elu bardzo się cieszę ,że jesteś i będzisz

kochanie dziękuję za pochwałę moich nabytków i zagladaj oczywiscie kiedy masz ochotę;:196
Joluś 
a widzisz ,że i Ty nie jesteś ostatnia i cieszę się bardzo ,że jesteś a tam w szklaneczce to są gratiski od Pati ; peperomka ,eszynantus caroline i rhipsalis pilocarpa

tak z tej fuksji będzie drzewko ale i krzaczek bo pobrałam z niej 3 sadzonki i chyba nawet juz się ukorzenily
Kasiu dziękuję kochana i fajnie ,że jesteś

u Ciebie też jeszcze są cebule amarylisów

a nie przecenili czasem? jakie kolorki są u Ciebie bo chyba wszędzie były inne
jeśli masz w domu tylko ciepłe miejsca to faktycznie azalii nie zadowolisz i szkoda kupować na chwilę ...chociaż sa tanie bo u mnie 5,99zł
Moje formowane latem drzewko bugenwilli trzymało liscie dość długo ale zaczęły w końcu opadać ...dzisiaj patrzę a tam ostatnich kilka kiści i mnóstwo młodych
a przepióreczki własnie skończyły 4 tygodnie
Marylko witam serdecznie i dziękuję za miłe słowa

...niedługo też przytnę fuksji czubek i zacznę formować koronę ..moze zdążę zanim zacznie kwitnąć