Kasiu jak zwykle cuda pokazujesz Przyglądałyśmy się ostatnio z córką kwiatom hoi, która stała w kwiaciarni. Normalnie wyglądają jak sztuczne, jak z plastiku Cena niestety była taka, że nadal będę oglądała te kwiaty albo w kwiaciarni, albo na zdjęciach u Was
Byłam, zobaczyłam, a teraz dzwonię po karetkę reanimacyjną, potrzebna pomoc lekarska, zabrakło tchu w piersiach z wrażenia Oleander przeuroczy, to jedno z moich marzeń. Pozdrawiam
Basiu mój od miesiąca stoi na parapecie i całe lato tak będzie stał :P
Na balkonie i w domu na parapecie miejsca już brak :P ale wcale im to nie przeszkadza :P
Karinko tak pięknie wszystko zapakowałaś że wyglądało jak byś zapakowała godzinę wcześniej niż dotarło do mnie :P i jak sama widzisz trzyma się świetnie :P Robiłam kilka zdjęć kalanchoe ale wyszły nie ostre , a później padły baterie
Jutro może uda mi się wreszcie zrobić ostre zdjęcie :P
Oj żebym pamiętała zrobić fotkę tego co chciałaś to zobaczysz jakie ma malusieńkie kwiatuszki :P Jeszcze raz baaardzo Ci dziękuję
dopiero teraz zobaczyłam. Całkiem ładna ta lipka ... sadzonka niczego sobie, na zdjęciu wygląda na całkiem sporą. Niech Ci bezproblemowo rośnie i cudnie kwitnie. ;)
kari pisze:No cio Ty... Nie ma za co Hibka trzeba było i tak podciąć, bo że tak powiem - poszedł nie w tym kierunku, w którym planowałam
Czekam ładnie na fotkę kwiatuszka
Karinko może trzeba było przyciąć , ale ja bym go nie ukorzeniła jeszcze to jak dla mnie graniczy z cudem
Fotki oczywiście będą :P jak tylko zakwitnie :P