Moje spełnione marzenie Malgocha1960
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
Agnieszko tym bardziej będzie mi miło 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu a pokaz zdjęcie teraz jak wygląda po kształtowaniu ten świerk. Myslę, że on się z czasem zagęści i otrzymasz bryłę jaką chciałaś-ale zdjęcie mile widziane. U mnie Halinka wygoliła modrzew-wyglada okropnie ale mam nadzieje, że to przejściowe 

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Małgosiu, u Ciebie jak zawsze miło, ciepło i kolorowo. Piękne kwiaty wspomnieniowe, ilośc tulipanków imponująca.
No i gratulacje dla stroika- jesteś bardzo zdolna
No i gratulacje dla stroika- jesteś bardzo zdolna

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Witaj Małgosiu
Spotkałam Cię na forum i zaraz przypomniało mi się......... nasze spotkanie na zlocie
Przyszłam się przywitać po długiej nieobecności na forum i pozdrowić Cię serdecznie
Długo byliśmy tego roku na działce ........jesień była bardzo ciepła i sporo grzybków............. dlatego przedłużyliśmy sobie lato
Mam sporo zaległości .......... muszę sobie obejrzeć dokładniej Twój ogródek
Widzę że też przywołujesz letnie wspomnienia 

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Gocha brawo za męską decyzje-smsa dostałam jak spałam...jak już będzie po remoncie to dawaj zdjęcia kochanie:)
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu he ,he ja też świerk w kulkę ściełam a co będzie to zobaczymy...
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Nie narzekajmy na deszcz. W zeszłym roku było go zdecydowanie za mało. I nie wiem, czy to nie było przyczyną, że wiele roślin zmarzło. Najgorszy dla mnie jest wiatr. Nie cierpię go.
Wlezie wszędzie.
Wlezie wszędzie.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15

Uploaded with ImageShack.us
Gosiu,też nienawidzę wiatru,nienawidziłam go właściwie od dziecka,a potem za panny też tak było,bo sławetną grzywkę mi psuł.

Misiu,wiosną będziemy obserwować co będzie z naszymi świerkami.Nie wiem czy one będą mogły wrócić do stanu pierwotnego,ale na to pewnie nam życia nie starczy.Nieraz człowiek za szybko weżmie sekator,bo w tym stanie,jaki jest jest opłakany.
Marzenko,to były godziny spędzone na szukaniu w necie,tysiące zdjęć,ale zdecydowałam się ,właściwie dzięki kujawiakom,a konkretnie Moni.Klamka zapadła,teraz czekam.
Romo,witam cię.Wstyd przyznać,ale nie byłam w tym roku ani razu na grzybach,tak się złożyło,że nie miałam z kim,a sama jestem nieszczęśliwa bez prawka.
Sosenko,tulipany uwielbiam jeszcze bardziej po ostatniej zimie,kiedy wymarzły wszystkie hiacynty i żonkile,a tulipany dały sobie radę.Dlatego w tym roku dokupiłam jeszcze więcej cebul tulipanów,a tylko minimalnie dla akcentu w ogrodzie paczkę hiacyntów i chyba 3 paczki narcyzów.

Ewus,muszę się zmobilizować i wyjść w końcu do ogrodu zrobic zdjęcia,bo w listopadzie nic nie pstrykała,a jeden berberys ma jeszcze listki i jest pięknie wybarwiony.W tym miesiącu nie było u mnie w ogóle słońca i może to tez zniechęca do robienia zdjęć.Pstryknę go dzisiaj i wstawię,ale wygląda naprawdę bardzo nieciekawie,a jest przy samym tarasie i na chwilę obecną szpeci.Zdecydowałam się na formowanie świerka na pniu,bo mam wkoło same drzewka na pniu,ale na chwile obecną nie jestem zadowolona z tego.

Aguś,dziękuję za miłe słowa.Nie wiem czy to prawda,bo M całe zycie mysli o mnie inaczej i nie wiem która prawda jest prawdziwa?

Marysiu,witam cię u siebie i dziękuję za przyjazne słowa.Na wyspie jestem prawie codziennie,mam w kajecie sporo przepisów,które muszę wypróbowac,czytam wszystko od dechy do dechy,a twoja kuchnią ze szczątkowych zdjęć jestem zachwycona.Jestem sama w trakcie zmiany mebli i zauważyłam u ciebie piekarnik retro,chętnie obejrzałabym jakis ftagment w całości.

Aguś,ja też zapadłam w sen zimowy,nie chce mi się nic kompletnie robic.Tydzień temu miałam zgrabione liście co do sztuki,a dzisiaj obraz nędzy i rozpaczy,gdzie wiatr sięgnie tam cały trawnik prezentach brzozowych,a mało tego wrócił kret obrzydliwy.Muszę kupić ten odstraszacz solarny,tylko zasięgnę języka od Kamci czy u niej działa.

Ed,mam nadzieję na ładniejszy wygląd świerka,ale pewnie nastąpi to gdzieś za 2 lata,bo w tym roku po obcieciu nie miał zadnych nowych przyrostów i przyszły sezon będzie pewnie dla niego ciężki.
Ewuś,dziękuje ci bardzo za odpowiedż w sprawie róż.W ubiegłym roku kopczykowałam na początku listopada i pewnie dlatego straciłam aż taka ilość.Na razie jest ciepło,ale przygotuję sobie w większym wiaderku trochę ziemi,bo jak zamarznie to nie bedzie jak okopczykować.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Gosiu widzę że TY też już nie śpisz.
Jak my przetrwamy ten czas do wiosny bez ogrodu ?, na razie to wygląda wszystko jakoś smutno po woli wszystko przekwita .
Jak my przetrwamy ten czas do wiosny bez ogrodu ?, na razie to wygląda wszystko jakoś smutno po woli wszystko przekwita .
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Dzień dobry Małgosiu:) 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej Małgosia ..znowu miałas przerywany sen
Ja po polopirynce spałam jak zabita
U mnie wychodzi ładne słoneczko...chyba zapowiada sie pogodny dzionek

U mnie wychodzi ładne słoneczko...chyba zapowiada sie pogodny dzionek

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dzień dobry Małgosiu
No ładnie, jak piekarnik nie będzie pasował to będzie na mnie
Wtedy sama przyjadę i jako pokutę ci jadalnię pomaluję

No ładnie, jak piekarnik nie będzie pasował to będzie na mnie

No to oby nie pasował, będzie malowanie gratis. 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Małgosiu witam świątecznie.
W ogrodzie nienormalnie ciepło i świeci piękne słońce to wynik halnego, nie chcę myśleć co będzie potem.
Mój piekarnik ma 7 lat i specjalnie szukałam coś w starym stylu, bo w bloku miałam typowe kuchenki w zabudowie szeregowej. F-ma Mastercook zdjęcie wstawię tylko muszę ją odpucować, bo na zdjęciu naga prawda wyjdzie a używamy go dość intensywnie przez niejako dwie rodziny. Bardzo ładne zdjęcia z ogrodu. Te krzewuszki variegata muszę zaprosić do mojego ogrodu, bo mam dwie inne i bardzo je lubię. Mój skalniak po obejrzeniu Twojego jeszcze bardziej mnie nie satysfakcjonuje

Mój piekarnik ma 7 lat i specjalnie szukałam coś w starym stylu, bo w bloku miałam typowe kuchenki w zabudowie szeregowej. F-ma Mastercook zdjęcie wstawię tylko muszę ją odpucować, bo na zdjęciu naga prawda wyjdzie a używamy go dość intensywnie przez niejako dwie rodziny. Bardzo ładne zdjęcia z ogrodu. Te krzewuszki variegata muszę zaprosić do mojego ogrodu, bo mam dwie inne i bardzo je lubię. Mój skalniak po obejrzeniu Twojego jeszcze bardziej mnie nie satysfakcjonuje