Dziewczyny kochane sa swietne rosliny, czesc jeszcze nie przeceniona ale ponoć dział otwarty do końca miesiaca ...to wszystko powinno polecieć
Są fantastyczne ostrokrzewy tak metrowe za 5 zł,rododendrony i pierisy i takie tam rózne
bardzo ładne sa odmiany cisów,w 3 kolorach ...chyba przypilnuje sobie tej przecenki dalej ,kilka roslin wartych zachodu
Marzenko ...no prognozy tak nadaja,jakies beznadziejne sniegi i deszcz na dodatek..ale juz miało u nas lać a póki co ładnie...tylko chłodno
Elusia no co Ty ...sniegi juz u Ciebie ...no nie

Ja ich nie chce jeszcze ,niech przyjda jak róze posadzę

Juz zobacze co tam chciałam za cuda od Ciebie kochana i skrobie pw
Marysiu u mnie wciąż ładnie choć chłodno niestety .....A tam wyprzedaże fajna rzecz, takie jak ta w Auchan to super sprawa...bo ładne i zdrowe roślinki za symboliczne w sumie pieniadze , gdzieniegdzie nie ma wcale wyprzedazy tylko sterczą takie kikuty a potem ląduja w smietniku az serce pęka
Ewcia to sa taki niebieskie swierki...tak po 5 zł ,sliczne ,wziełam 2 ostatnie

te kulki też były ostatnie inne sa w wiekszej ilosci
Aguniu tak mi sie akumulatorek naładował

to dobrze ...bo idą smętne dni pogodowo to muszę miec trochę pary

Ty mówisz że odpadasz...uhu ,a kto tam kaskadę montuje , klona wlecze do ogrodu no kto kto...toz Ty cały sezon urzedujesz równo
Monia dzięki

No jakos niebo mi sie przychyliło dla dobrego humorku
Bejka no teraz to mnie zatrzeliłas,masz jakas ukrytą kamerke u mnie...no tak prawie latam z radosci ...ale wiem ,ze Ty to doskonale rozumiesz