Jak żona lubi TV bierzesz rower na ogródek, jakieś dynamo telewizor...Ty pracujesz kopiesz, sadzisz a połówka kręci na rowerku, wytwarz prąd i oglada - mój M obiecuje mi taki patent
Fajny patent ... ale ja na ogródku wodę, prąd i gaz mam ... wyślę żonę na grzyby ... a tak na serio to chyba lubi ze mną na działkę jeżdzić i pomaga mi ile sił ... dzielna jest bardzo
-- 16 paź 2012, o 08:18 --
Ostatnie moje realizacje zabudowa studni i kompostownik oraz nasze z żoną wcześniejsze pomysły np. teras wykonany "za grosze" krawężnik granitowy i stare płytki "gumowe" ... no i ławka kamienna ... i ogródek dumania
Ha ha nie chwal mnie nie chwal bo w piórka obrosnę i odlecę ha, ha ... normalne rzeczy .... szczególnie piękny jest kompostownik na 1 sezon i instalacja z "patyków" ha, ha ... bałagan musze to w sobotę posprzatać
Działkę mam od września, szkoda było coś na niej zmieniać, bo rosną maślaczki i pełno ozdobnych drzewek. Pokosiliśmy trawkę i póki co tyle. Na wiosne chcemy altanke postawić i synowi domek na drzewie zrobić (właściwie na palach ma być).
Od ub. tygodnia mam kolejne 3 ary i tu będę działać. Tyle tylko, ze dzieciunie mi się pochorowały i nie mogę aktywnie orać na działce. Poza tym w weekendy wybywam na stare lata na uczelnię, studiuje sobie przez piątki soboty i niedziele. Dojeżdżam na uczelnie =/- 40 km. Zajęcia nawet po 12 godzin. Szkoda mi każdej chwili. Wczoraj piękna pogoda - nie poszłam na ogródeczek, tylko bawię chorowitki. Jutro powinny iść do szkoły, a od dziś pada i z działki nici.
Witam kolegę, za namową Ani i ja tu trafiłam i , proszę o tłumaczenie, na 3 zdjęciu, na pierwszej stronie co to i jak to jest zrobione, no i ten kamień , jak bym taki zdobyła to też bym się może tak fajnie pobawiła
witam witam ... nie wiem czy dobrze licze na trzecim zdjęciu jest teras przed altanką pod namiotem ... a na czwartym jest krąg na ognisku .... fakt kamień fajny ale do Szczecina to musiałbym barką spławiać ha, ha