Ogród róży

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród róży

Post »

misiaczekm ,lulka,Ewa05,Nutka81,Monifd,marzena06,witam w moim wątku,kocia mama wyniosła się razem z małymi odchoweała i poszła jak to dzika kotka a ja tak się martwię o te maluchy :( .U mnie co chwila pada a chciałam iść coś zrobić w ogrodzie ale to nic straconego pooglądam Wasze piękne ogrody.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj :wit
Wpadłam z rewizytą, ale u Ciebie ładnie, przepiękne lilie, a kociaki tak dzikuski mają, u mnie w tym roku na działce też się kociła dzika kotka i już jej nie ma tylko dzikusków pod domem przybyło :D
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kotka dzikuska i maluchy wróciły ,a tu fotki jak szaleją
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i mamusia

Obrazek

Wczoraj miałam starcie z sąsiadem z działek ma kury na działce kogut pieje już od 2 w nocy ale to nic wczoraj zabił kurę a wnętrzności wyrzucił do kom postnika ,a dzika kotka je wyczuła i całe te bebechy przytargała małym do mnie na ogródek.Jak to ujrzałam to biegiem je leciałam odganiać,a potem do niego co on wyprawia ,a on na to że poco dokarmiamy te dzikie koty i mamy ich pilnować.Mówię mu że takich rzeczy to się do kom postnika nie wrzuca bo będą szczury latać a on że szczurów nie ma ,a mój Mruczek to jednego już przywlekł zagryzionego o myszach i nornicach nie wspomnę ale on sobie nic nie daje powiedzieć zakopał niby to co zostało a za jakiś czas kotka przynosi łapy i łeb masakra ale się zdenerwowałam i co tu z takim gagatkiem zrobić.Much pełno a obok jego wnuczek ma piaskownicę i się w niej bawi.
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Nie no fajny ten "galimatias"Powiedziałabym że śliczny!
Będę tu zaglądać ;:138
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje słoneczniki
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Fajne zdjęcia z kociakami, a z sąsiadami to faktycznie masz ;:14 , ale ludzie czasem tak bezmyślnie się zachowują, u nas dzikie koty są i będą, właśnie dlatego żeby szczurów nie było i nikomu to nie przeszkadza :D
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Jestem z rewizytą :wit , słoneczniki jak las. Na sąsiada nic nie poradzisz, niektórzy juz tacy się rodzą :( . Z kociakami masz niezły problem ;:185
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iwona0042 miło mi Cię u mnie gościć ,faktycznie tak to jest z sąsiadami nie wiem czy na działkach wolno hodować kury?

Sosenki4 może na te kociaki znajdą się na nie chętni.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Różyczko pięknie w Twoim ogrodzie.Kociaki niesamowicie fotogeniczne(o sąsiedzie nie wspomnę-bezmózgowiec)
Nie otwiera się zdjęcie z lilią,nawet nie pamiętam jaką Ci wyslałam.Szkoda,że budleja milczy.Miałabyś ogromne ilości motyli.
Wykop i zobacz czy żyje.
kasia21
50p
50p
Od: 14 maja 2012, o 10:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Obiecałam więc zaglądam :) Piękne lilie, a jakie dorodne słoneczniki :wink: ogród piękny i pełen kwiatów ;:138
Pozdrowienia dla ogrodniczki ;:196
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Justynko, widzę, że masz bardzo urozmaicony ogród - mnóstwo garunków i odmian. Bardzo tu kolorowo... a jeszcze te fajne kociaki :D
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32

Post »

iwona0042 pisze:... ale ludzie czasem tak bezmyślnie się zachowują...
Ja bym powiedział, że PAŃSKO :twisted: się zachowują!!!

Za mocno im demokracja do głowy uderzyła!! ;:124

Myślą, że im wszystko wolno... heh

I to się tyczy wszystkich stref życia...
np. jakby mogli to by do sklepu samochodem wjechali, :;230
a że nie mogą to zaparkują na środku skrzyżowania lub przejściu dla pieszych ;:202
lub
idzie matka z dzieckiem, prowadzi wózek ULICĄ... obok trawniczek i chodnik.... heh
księżniczka w kozakach w środku lata... krawężnik ma za wysoki...
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miłym gościom dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Kociaczki znowu się wyniosły pewno jak zgłodnieją to wrócą.

an-ka sprawdziłam budleję nic nie puszcza ,szkoda bo już się cieszyłam na te motyle będę musiała sobie kupić jutro chcę się wybrać do ogrodnika ,który mieszka niedaleko mnie.Może coś kupię marzy mi się ta budleja i hortensja Anabella drzewiastą obiecała mi koleżanka.

misiaczekm z ludźmi już tak jest ja jestem bardzo cierpliwa i wyrozumiała ale jego koguta też mam dość ten wcześniejszy zaczynał piać o 2 w nocy on mi mówi że to niemożliwe a ja mu że tak bo jak brałam te sterydy i miałam mieć operację to nie mogłam spać po nocach.A on mówi do męża że ma fajną pobudkę o 2 w nocy masakra jego następca zaczyna piać o 4 rano i znowu mamy pobudkę.Ico tu z takim zrobić zamykamy okna i zaciskamy zęby ale to wszystko do czasu ;:223

Ave cieszę że Ci się u mnie podoba nie mam wyszukanych roślin sadzę to co dostanę lub tanio odkupię tutaj na forum lub na targu ,ale to rzadkość przy mojej czwórce dzieciaczków to raczej nie na dużo mi starcza ale i tak bardzo lubię mój ogród.

kasia21 dziękuję za odwiedziny i pochwały również Cię cieplutko pozdrawiam.

A on mi się pięknie odwdzięcza.Wiecie co chęć do pracy w nim wyciągnęła mnie z tej mojej choroby paluszki się rozruszały i nóżki też ,trochę kilo się zgubiło.Pani doktor alergolog od moich synów powiedziała mi ostatnio na wizycie że mam chyba już dobre leczenie ,a ja jej na to że leczenia to teraz nie mam żadnego :( ale jadę w sierpniu do kliniki w Zabrzu z nadzieją na leczenie oby mi się udało jak nie to będę dalej szukać lekarza.Byłam na komisji lekarskiej dostałam orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności :cry: ale ja dzielnie walczę z tom mojom chorobom i się nie poddam.
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

i masz rację Justyno!
nie poddawaj się!
;:215
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36

Post »

Piękne kwiaty, ale najpiękniejsze kociaczki, są cudne po prostu.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”