Moje storczyki - Monisia
Dorcia oby wynikło z tego coś dobrego, trzymam kciuki
Wyobraźcie sobie że moje oczy coś przeoczyły, to jest nowy pęd kawiatowy Cambrii "Nelly Isler" o którym już pisałam:
A tu niespodzianka, okazuje sie że jest drugi
Jednak zawięcej radości sprawiły mi moje choruszki, obydwa wypuszczają korzonki, ten który ma pęd kwiatowy nawet 2, więc teraz na pewno wszystko będzie dobrze

Wyobraźcie sobie że moje oczy coś przeoczyły, to jest nowy pęd kawiatowy Cambrii "Nelly Isler" o którym już pisałam:

A tu niespodzianka, okazuje sie że jest drugi

Jednak zawięcej radości sprawiły mi moje choruszki, obydwa wypuszczają korzonki, ten który ma pęd kwiatowy nawet 2, więc teraz na pewno wszystko będzie dobrze

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monisiu, gratuluję korzonków u choruszków
a ta Twoja Nelly to szaleje
wspaniale mieć taki okaz, moja cambria niestety żadnych pędów nie puszcza, i tak dobrze że po tej mojej reanimacji nie padła mi całkiem
zobaczymy co będzie dalej...
Aniu, też zaczynałam od falenopsisów, i uwierz mi, wszystko przed Tobą

a ta Twoja Nelly to szaleje

Aniu, też zaczynałam od falenopsisów, i uwierz mi, wszystko przed Tobą

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Witam po dość długiej przerwie w moim wątku
Koniecznie muszę sie pochwalis jak wyrósł mój "bąbelek" oto on:
A to jeden z mioch Phalaenopsisów, szykuje mi niespodzianke, "coś " wypuszcza, zarówno od podstawy, jak i z łodyki, która w kwiaciarni była bardzo krótko przycięta, i jak na razie to nie wiem co to będzie

A to jeden z mioch Phalaenopsisów, szykuje mi niespodzianke, "coś " wypuszcza, zarówno od podstawy, jak i z łodyki, która w kwiaciarni była bardzo krótko przycięta, i jak na razie to nie wiem co to będzie

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.