Moje doniczkowce - Antooosia
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hehehe,Aga no szirka to jest gdzie klepnąc,ale Anabelle to chyba bym zapałką zabic mogła
.Weinerze nie wiem czy to mój pies genialny,czy może Agi,ale i tak dzięki wielkie.
Wczoraj kupiłam sobie fikusa pumilę zielonego,dosadziłam do biało-zielonego,który rósł sobie z beniaminkiem...Jak tylko benek pokaże liście-zaraz się pochwalę.Na jednym z hibiscusów znalazłam przędziorka
,ale postaram się go wygnac!
No i oficjalnie chciałabym podziękowac BEACIE 703 ,od której dostałam dziś dwie ogrooomne sadzonki anturium!!!!
A tak w ogóle,to chyba czas pomyślec o porządku w moim wątku.
Wczoraj kupiłam sobie fikusa pumilę zielonego,dosadziłam do biało-zielonego,który rósł sobie z beniaminkiem...Jak tylko benek pokaże liście-zaraz się pochwalę.Na jednym z hibiscusów znalazłam przędziorka
No i oficjalnie chciałabym podziękowac BEACIE 703 ,od której dostałam dziś dwie ogrooomne sadzonki anturium!!!!
A tak w ogóle,to chyba czas pomyślec o porządku w moim wątku.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Aż mnie to zaciekawiło. Na czym ma polegać tenże porządek? 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Aaaaaaaa...
A w roślinkach to ja porządki ciągle robie i powiedz mi dlaczego mam w nich taki bajzel? 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Taaaaaaaaa.... tona kurzu nie wspominając o ziemi walającej się po podłogach
8)
O tym nawet nie wspominam. Bo wywalam tylko jak myję okna. Poza tym mi nie wadzi
Chłop tam niekiedy coś mamrotnie ale kto by sie tym przejmował
8)