Dziękuje i pozdrawiam

Moniko Ja tu już nudzę o pomidorach od wiosny. Od rozsad. Potem pokazałem jak nawozić pomidory, potem jak , czym i kiedy je chronić. Kto się zastosował efekty ma jak np Yvona ,picadera czy zenmach .Uważam , że zrobiłem dużo a teraz co najwyżej , jak ktoś mi tu pokazuje jakiegoś pomidora-zdechlaka ,to może dostać opr..monika pisze:No dobra, ale jakbyś kiedyś miał wenę to ja z przyjemnością poczytam, bo wyjaśniasz świetnie, ale baaardzo rzadko
A ja Ci odpowiem, że wklejaj te zdjęcia pomidorów na początku każdej strony tego wątku. Niech każdy widzi jak pomidor wyglądać powinien.piratka77 pisze: Jak myślisz brakuje im czegoś czy są ok??![]()
Wszystkie pomidory mam w gruncie,ziemia ciężka, gliniasta. O ten oprysk pytam ponieważ na moich ziemniaczkach wczesnych pojawiła się ZZ i nie wiem pryskać pomidory czy nie? Acrobatem pryskane tydzień temu, curzate m mam w domu,jutro jadę do miasta więc kupie coś innego jak curzate nie będzie. To mój pierwszy rok tak na poważnie z pomidorami, niby co roku sadziłam ale chciałam bez oprysku i zawsze ZZ mi je zjadła a ja pomidory w sklepie kupowałam, w tym roku stwierdziłam że jak spryskam dwa, trzy razy to na pewno będzie mniej niż te sklepowe. Pozdrawiamforumowicz pisze:Piratka
Ty się pytasz:A ja Ci odpowiem, że wklejaj te zdjęcia pomidorów na początku każdej strony tego wątku. Niech każdy widzi jak pomidor wyglądać powinien.piratka77 pisze: Jak myślisz brakuje im czegoś czy są ok??![]()
PS Moje są identyczne tyle że większe . Co do oprysku, to gdzie te pomidory rosną ?. Od tego zacznijmy.