Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
No właśnie jeszcze nic nie wiadomo. Lecę do kujawkiego wątku rozruszać towarzystwo!!
Gosiu
gdzie kupiłaś ten cudny malutki mostek? 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja jak zwykle spóźniona
O kilka tygodni
Już to daje pojęcie o tym, że w ogóle nie mam czasu na nic. Cieszę się tylko z tego, ze jakiś złośliwiec nie robi zdjęć moich zarośniętych rabat.
Twoje begonie budzą zazdrość

Twoje begonie budzą zazdrość

- 3010-dia
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 10 cze 2012, o 11:04
Witam się....oglądam to forum od jakiegoś czasu...i dziś trafiłam na Pani ogród. Jedno zdjecie i kopara opadła do ziemi
.....no Boski po prostu się zakochałam 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu Twoje begonie rewelacyjnie rosna .U mnie parę begonii ma liscie ,ale gdzie im tam do kwitnienia chyba w grudniu .Różyczki tez już kwitną a tak narzekałaś ,że pomarzły
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ups dubelek nie wiem co sie dzieje co drugie klikanie dubel wychodzi
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

..begonie masz cudne ...a widzę ze kanny maszw donicach...to dobry pomysł...

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Lepnicę chętnie bym do siebie zaprosiła.
Wydaje mi się, że w takim 'zaniedbanym' rogu jest mała siewka. Będę ja obserwowała.
Begonie masz niesamowite. moje w stadium noworodków
Nie umiem się nimi zaopiekować
Ta parkowa sprzed garażu piękna
Wydaje mi się, że w takim 'zaniedbanym' rogu jest mała siewka. Będę ja obserwowała.
Begonie masz niesamowite. moje w stadium noworodków

Nie umiem się nimi zaopiekować

Ta parkowa sprzed garażu piękna

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Gosia ja lubie ta roslinke o która pytałaś, ona bardzo ładnie pachnie wieczorem
A dzwonki masz sliczniusie te niebieskie

A dzwonki masz sliczniusie te niebieskie

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Moniko,też muszę wejść na nasz wątek zobaczyć czy coś się dzieje.Byłam na kawusi u znajomej z ogrodowiska,przywiozłam sobie jakiegoś zawilca i jeszcze cos,oczywiście zapomniałam przez drogę nazwy.
Julka,mostek kupiłam u nas w takim sklepie z meblami holenderskimi i niemieckimi.Może zdjęcie sprawia,że wydaaje się,że on jest duży,ale w sumie ma niecały metr długości.
Ewa,witaj,dobrze,że zajrzałaś.Begonii nie zazdrość tylko sadż je.
Diablico witaj i nie zawstydzaj mnie.Mój ogród teraz ma trzeci sezon dopiero,rosliny małe,zdjęcia przekłamują wiele miejsc.Do focenia wyszukuje się tylko te najjsze i wykończone rabaty.
Jadziu,większość moich róż zmarzła niestety,kwitnie tylko kilka sztuk.
Misiu,kanny w donicach miałam już w ubiegłym roku i one są większe niż te z gruntu,bo idą w liście nie w korzeń.Jak Halinka rozpoznała mojego chwasta i wyczytałam,że nie jest problemowy to niech sobie rośnie.Podejrzewam jednak,że musiałąm go wysiać,bo rośnie w zaplanowanych miejscach i grupowo.
kLARYSO,WITAM CIĘ.bEGONIE SĄ NAPRAWDĘ BEZPROBLEMOWE.mOŻE JESZCZE SŁUŻY IM U MNIE TO,ŻE PODLEWAM JE WODĄ ZE STUDNI,NIE Z KRANU.
Dorotko,dzwonki mam od tAJKI,ONE SIĘ ROZSIEWAJĄ.jAK BĘDZIESZ CHCIAŁA TO WIOSNĄ MOGĘ CI WYSŁAĆ,BO TERAZ SIEWKI JUŻ ROZDAŁAM.
Julka,mostek kupiłam u nas w takim sklepie z meblami holenderskimi i niemieckimi.Może zdjęcie sprawia,że wydaaje się,że on jest duży,ale w sumie ma niecały metr długości.
Ewa,witaj,dobrze,że zajrzałaś.Begonii nie zazdrość tylko sadż je.
Diablico witaj i nie zawstydzaj mnie.Mój ogród teraz ma trzeci sezon dopiero,rosliny małe,zdjęcia przekłamują wiele miejsc.Do focenia wyszukuje się tylko te najjsze i wykończone rabaty.
Jadziu,większość moich róż zmarzła niestety,kwitnie tylko kilka sztuk.
Misiu,kanny w donicach miałam już w ubiegłym roku i one są większe niż te z gruntu,bo idą w liście nie w korzeń.Jak Halinka rozpoznała mojego chwasta i wyczytałam,że nie jest problemowy to niech sobie rośnie.Podejrzewam jednak,że musiałąm go wysiać,bo rośnie w zaplanowanych miejscach i grupowo.
kLARYSO,WITAM CIĘ.bEGONIE SĄ NAPRAWDĘ BEZPROBLEMOWE.mOŻE JESZCZE SŁUŻY IM U MNIE TO,ŻE PODLEWAM JE WODĄ ZE STUDNI,NIE Z KRANU.
Dorotko,dzwonki mam od tAJKI,ONE SIĘ ROZSIEWAJĄ.jAK BĘDZIESZ CHCIAŁA TO WIOSNĄ MOGĘ CI WYSŁAĆ,BO TERAZ SIEWKI JUŻ ROZDAŁAM.
- malgocha1960

Uploaded with ImageShack.us

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
te dzwoneczki niebieskie sa boskie
widzę że mamy takie samo auto i nawet czerwone wygodne co nie?
róże mam też taką one chyba są najlepsze bo koleżance kilka pnących wymarzło a ta akurat nie
widzę że mamy takie samo auto i nawet czerwone wygodne co nie?
róże mam też taką one chyba są najlepsze bo koleżance kilka pnących wymarzło a ta akurat nie
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgosia , dostałam jakies dzwonki na zlocie, czekam az sie rozwina....oby były niebieskie , oby były niebieskie 

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Z dnia na dzień Twój ogród Gosiu staje się coraz piękniejszy i dojrzalszy ...jednak warto było siać , robić sadzonki , bo teraz są wypełniaczami na rabatach . Jak znam życie i Ciebie na drugi rok będzie to samo - nie wytrzmasz po prostu .
Ale aż tyle donic do oblatania ...to
czyste szaleństwo , a ja mam tylko 40 i mówię ,że dużo ...najgorsze te z oleandrami , agapantami , psianką , hibiskusem moscheutos i różami sztamowymi , bo ciężkie cholernie i wielkie .
Różnorodność roślin w ogrodzie nadaje mu ton , nie jest nudno i ciągle coś kwitnie . Hortensja ma już pąki ...to ogrodowa ?
Ale aż tyle donic do oblatania ...to

Różnorodność roślin w ogrodzie nadaje mu ton , nie jest nudno i ciągle coś kwitnie . Hortensja ma już pąki ...to ogrodowa ?
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- malgocha1960
Marzenko,dla mnie te dzwonki brzoskwiniolistne są urocze.W ubiegłym roku kwitnące miałam tylko niebieskie,w tym doszły obok białe i nie mogę oderwać oczu od nich.Czekam aż bedzie wieksza kępa z nich to bedzie widok dopiero.
Dorotko,a masz juz jakieś brzoskwiniolistne?
Jagódko,cieszę się,że tak myslisz,twoje zdanie jest dla mnie cenne jako doswiadczonej ogrodniczki.Z podlewaniem nie mam takiej tragedii,bo mam studnie w tarasie i nie jest daleko do oblatania,a jak podlewam z węża to od razu większość roslin jadę i mało co zostaje do podlania z konewki.
Dorotko,a masz juz jakieś brzoskwiniolistne?
Jagódko,cieszę się,że tak myslisz,twoje zdanie jest dla mnie cenne jako doswiadczonej ogrodniczki.Z podlewaniem nie mam takiej tragedii,bo mam studnie w tarasie i nie jest daleko do oblatania,a jak podlewam z węża to od razu większość roslin jadę i mało co zostaje do podlania z konewki.