Ogród Agnieszki cz.2
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki cz.2
Agnieszko, odpowiem tutaj, a nie w Twoim wątku - takich kamionkowych garów jest mnóstwo na targach staroci, nawet za niewielkie pieniądze, na Śląsku taka giełda odbywa się w każdą pierwszą sobotę miesiąca, może u Was gdzieś też coś takiego funkcjonuje?
Kornelo, dzięki! giełdy staroci na pewno gdzieś w Wawie są, ale jakoś brak mi czasu, żeby ich szukać... może zajrzę na pobliski targ w sobotę, bo to faktycznie powinno być do dostania... super zioła w takich garnkach wyglądają 

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ano właśnie, zapomniałam, przecież na targu sprzedają takie kamionki do kiszenia ogórków 

- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I gankowo i skalniakowo i ogólnie bardzo pięknie. Fajna latarnia gliniana
Gdzie takie można kupić? No i te gary
Przymierzalam sie do zakupu na niedzielnej giełdzie, ale ostatecznie zrezygnowalam 

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Hejka Aguś
Co u ciebie słychać? Dzisiaj znowu ciepełko

Co u ciebie słychać? Dzisiaj znowu ciepełko

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Jula ja tam jestem cierpliwa ale nie ogrodowo
Lukrecja tak masz rację kawka w piżamce w niedzielny poranek to jest to co tygryski lubią najbardziej
niestety ja sobie powtarzam że bez pracy nie miałabym nawet połowy tego co mam....i rano wstaję do pracy z uśmiechem...chociaż myślę coraz cześciej nad zmianą gdzieś bliżej. Co to targu staroci przyznam się że nie byłam chociaż odemnie to rzut beretem podobno
aguniada ja wygrzebałam po piwnicach i strychach i jeszcze zachomikowałam od dziadzi
lulka co do latarenek kupiłam je kiedyś za grosze w Realu na wyprzedaży i się trzymają
całą zimę stoją na dworze. Gary to pewnie drogie???
Reniu ja w pracy jak codzień
a po pracy?? zakupy i...pewnie ogród...wczoiraj jak leniuszek siedziałam na leżaczku po pracy do 22 na ogrodzie...jak ja lubię takie wieczorne ciepełko i błogi spokój
.
Dzisiaj rano dzwoniła do mnie kobieta w sprawie ogłoszenia o zaginięciu mojej kotki....podobno podobna do tej ze zdjęcia...muszę iść dzisiaj na spacer w to miejsce które wskazała....to spory kawałek od domu...nie nastawiam się jednak że to Mikusia.

Lukrecja tak masz rację kawka w piżamce w niedzielny poranek to jest to co tygryski lubią najbardziej

aguniada ja wygrzebałam po piwnicach i strychach i jeszcze zachomikowałam od dziadzi

lulka co do latarenek kupiłam je kiedyś za grosze w Realu na wyprzedaży i się trzymają

Reniu ja w pracy jak codzień

Dzisiaj rano dzwoniła do mnie kobieta w sprawie ogłoszenia o zaginięciu mojej kotki....podobno podobna do tej ze zdjęcia...muszę iść dzisiaj na spacer w to miejsce które wskazała....to spory kawałek od domu...nie nastawiam się jednak że to Mikusia.

Aguś, zaciskam kciuki, żeby kotka okazała się Twoją zaginioną
Koniecznie daj znać...

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś, trzymam mocno kciuki, żeby to była twoja kotka 

- aage
Reniu 

- aage
Dzisiaj kolejny piękny słoneczny dzień....czyżby przełomowy w poszukiwaniu Kocilli.

Kochane zrobiłam zdjęcia z bliska rabaty która miałaby iść do połącznia....pomóżcie czy ją łączyć??? co posadzić??? czym wysypać??? kora czy żwir??? pomocy

A to zdjęciu pod płotem....pod reklamą....cień, cień i jeszcze raz cień.....myślałam żeby wysypać żwirkiem i posadzić iglaczki.....zrobić taką rabatę z iglaków i krzewów??? Co o tym myślicie??? Widać zresztą że nawat trawa tam jest kiepska

W tle widać już iglaczki tuja, cyprys....trawki malusie ale pójdą do wykopania..nie sprawdzają się tam zupełnie (latający pies). Wszystko wysypane korą....która wszędzie lata i szybko ją wywiewa...jednak nie chciałabym z niej tam rezygnować ale jak wyglądałaby z połączeniu z żwirkiem??? Pomocy

Kochane zrobiłam zdjęcia z bliska rabaty która miałaby iść do połącznia....pomóżcie czy ją łączyć??? co posadzić??? czym wysypać??? kora czy żwir??? pomocy

A to zdjęciu pod płotem....pod reklamą....cień, cień i jeszcze raz cień.....myślałam żeby wysypać żwirkiem i posadzić iglaczki.....zrobić taką rabatę z iglaków i krzewów??? Co o tym myślicie??? Widać zresztą że nawat trawa tam jest kiepska

W tle widać już iglaczki tuja, cyprys....trawki malusie ale pójdą do wykopania..nie sprawdzają się tam zupełnie (latający pies). Wszystko wysypane korą....która wszędzie lata i szybko ją wywiewa...jednak nie chciałabym z niej tam rezygnować ale jak wyglądałaby z połączeniu z żwirkiem??? Pomocy

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
ja mam ostatnio fazę kamykowo-żwirkową 

- aage
Madziu ja też kora zaczyna być dla mnie mało praktyczna i te ciągłe dosypywanie 

- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Kurcze, a ja się trochę boję tej fazy
A co z suchymi liścmi ? Nie śmiecą za bardzo na kamyczki ?

- aage
Aguś z tym sobie daję radę bez problemu....mam żwirek pod wielgachną czereśnia a więc liści sporo 

- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
A na jesieni jak ? wybierasz czy samo się wydmuchuje ? Kusi mnie taki zwirek i kamyk, ale obawiam się trochę jak on będzie wyglądał po deszczach i zgniłych liściach ?