Mój mały ogródek :) Isia cz. 3
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Re: Mój mały ogródek :) Isia cz. 3
Gdzie jestes Isia ?
Pewnie zaszylas sie na zapiecku i czekasz az mroz pofolguje
W Düsseldorfie rano bylo -8°C.Spadl snieg u Ciebie?
Pozdrawiam Markus
Pewnie zaszylas sie na zapiecku i czekasz az mroz pofolguje
W Düsseldorfie rano bylo -8°C.Spadl snieg u Ciebie?
Pozdrawiam Markus
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam bardzo serdecznie
Niestety u mnie bardzo zimno i jeszcze bardziej niestety śniegu nie ma - rano było -20 stopni. Dla ludków chodzących i jeżdżacych brak śniegu jest wygodą bo nogi się nie rozjeżdżają, na drogach nie ślisko. Roślinki biedne tylko marzną w większosci bez ubranek bo akurat jak przyszedł siarczysty mróz nie było mnie przez kilka dni. Mam nadzieję, że kopczyki wystarczą ale zdaje sobie sprawę że szanse są niewielkie. Dobrze opatulony został jedynie cedr i różyczka Rocoko, Duftwolke a reszta..... pocieszam się, że kupowanie też jest przyjemne.....
a w górach było tyle śniegu, (szkoda że nie mogłam ze sobą przywieźć) spójrzcie sami:

Niestety u mnie bardzo zimno i jeszcze bardziej niestety śniegu nie ma - rano było -20 stopni. Dla ludków chodzących i jeżdżacych brak śniegu jest wygodą bo nogi się nie rozjeżdżają, na drogach nie ślisko. Roślinki biedne tylko marzną w większosci bez ubranek bo akurat jak przyszedł siarczysty mróz nie było mnie przez kilka dni. Mam nadzieję, że kopczyki wystarczą ale zdaje sobie sprawę że szanse są niewielkie. Dobrze opatulony został jedynie cedr i różyczka Rocoko, Duftwolke a reszta..... pocieszam się, że kupowanie też jest przyjemne.....
a w górach było tyle śniegu, (szkoda że nie mogłam ze sobą przywieźć) spójrzcie sami:

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Szkoda, że u nas nie ma połowy tego śniegu. Roslinki miałyby cieplej
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie.Dobrze, że chociaż ferie udane.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Jak tam pięknie 

- Isia
witam
nareszcie mróz trochę odpuścił i dzisiaj gdy siedziałam w samochodzie term. na słońcu pokazywał -1 byłam szczęśliwa... już bliżej do wiosny jak dalej
Gosiu ja tez bardzo żałowałam że nie było u nas śniegu, straty będziemy liczyły wiosną trzeba czekać
Adrianko "...ferie udane..." napisałaś - tak chociaż to był spontaniczny wypad na pięć dni we środę po pracy (m. z dziećmi w domu na urlopie) dowiedziałam się że takie ładne miejsce i że nie byliśmy zimą w górach i że nie drogo i...... argumentów oczywiście mnóstwo. Wieczorem pakowanie, zakupy (na wyjazd i dla starszego który został w domu ze zwierzyńcem) rano ja do pracy, po powrocie od razu w samochód i od czwartku do poniedziałku byliśmy w Międzygórzu
Aniu masz rację widoki przepiękne, te dwa małe ludki które widać na drugim zdjęciu to Marcinek i ja zdobywamy Śnieżnik 1218 m czerwonym szlakiem, było ciężko.... ale co tam widoki cudne

nareszcie mróz trochę odpuścił i dzisiaj gdy siedziałam w samochodzie term. na słońcu pokazywał -1 byłam szczęśliwa... już bliżej do wiosny jak dalej

Gosiu ja tez bardzo żałowałam że nie było u nas śniegu, straty będziemy liczyły wiosną trzeba czekać
Adrianko "...ferie udane..." napisałaś - tak chociaż to był spontaniczny wypad na pięć dni we środę po pracy (m. z dziećmi w domu na urlopie) dowiedziałam się że takie ładne miejsce i że nie byliśmy zimą w górach i że nie drogo i...... argumentów oczywiście mnóstwo. Wieczorem pakowanie, zakupy (na wyjazd i dla starszego który został w domu ze zwierzyńcem) rano ja do pracy, po powrocie od razu w samochód i od czwartku do poniedziałku byliśmy w Międzygórzu

Aniu masz rację widoki przepiękne, te dwa małe ludki które widać na drugim zdjęciu to Marcinek i ja zdobywamy Śnieżnik 1218 m czerwonym szlakiem, było ciężko.... ale co tam widoki cudne

- Gencjana
Rzeczywiście dla takich widoków warto było się trudzić. 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Isiu, podróże to moja największa pasja i za nic z niej nie zrezygnuję
Rzeczywiście znam kilka języków, więc rzadko napotykam na tego typu bariery. Do Chin i Japonii się nie wybieram, więc nie będzie kłopotu
Cudne zimowe zdjęcia!!!!
Pozdrawiam Cię serdecznie

Cudne zimowe zdjęcia!!!!
Pozdrawiam Cię serdecznie

- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Isiu cieszę się że chociaż u Ciebie mogę popatrzeć na oznaki zbliżającej się wiosny.Widać że oczar zniósł ostre mrozy dość dobrze. 

Pozdrawiam Zenek
- Isia
Zenku bardzo bym chciała zeby tak było ale niestety zdjęcia które skomentowałeś to początek 3 części wątku (zdjęcia z 2010 r.) Muszę wybrać się z aparatem do ogrodu i pokażę ogród na bieżąco
Pozdrawiam bardzo serdecznie

- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00

Pozdrawiam Zenek
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Własnie miałam zapytać co z oczarem. Obudził się w tym roku?
- Isia
Gosiu w zeszłym roku wiosną pies mi go załatwił teraz jest tam altana i Rokoko
- Gencjana
Isiu, ja swoje "maleństwo" (oczar) umieściłam w klatce, bo pierwszy został złamany, ale i tak się nie przyjął.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Isiu, przyszła wiosna?