Filigranowa dziękuję bardzo w imieniu skrętniczka
Tak
Lidziu , czytałam o języku .No cóż nie zawsze uroda kwiatów idzie w parze z pięknym zapachem

Ale będę się tym martwiła,jak się jęzor pokaże.Może nie będzie tak zle,no i zawsze można kwiatuszka wyeksmitować z pokoju.Zdjęcie zrobię i pokażę,ono nie będzie śmierdziało
Dziękuję
Jagódko szkoda,że jest tylko jeden,ale dobre i to.To jest młoda roślinka,więc może dlatego
Elu 
.Dobrze,że przynajmniej na forum mamy mnóstwo pięknych roślin do oglądania,to możemy się pocieszać,kiedy za oknem szaro i buro.
Witaj
socurek .No podobno zapach jęzorka nieciekawy,czytałam co nieco na jego temat,ale może nie będzie tak zle.W razie czego tampony do nosa i dam radę

.
Marzenko,dziękuję bardzo.Pochwały przekażę komu trzeba
Agusiu ,proszę bardzo.Mam nadzieję,że ,gdy na kolokwium go sobie wspomnisz,wszystko pójdzie jak po maśle.Trzymam mocno kciuki.Na pewno wszystko będzie dobrze
Karolinko,to aga(agarow) ma koło,nie ja(aga111).Trochę jet tu tych ag i się miesza

.Będę trzymała kciuki za Twoje skrętniczki,żeby bez problemów puszczały korzonki.Ja też mam jednego darowanego w trakcie ukorzeniania i właśnie zaczyna się puszczać,więc jestem dobrej myśli
Witaj
Uleńko.Miło,że zaglądnęłaś do mnie.Dziękuję w imieniu skrętniczka

Masz rację,to piękne kwiaty i nie da się ich nie lubić,a jest tyle odmian
mika witaj , dziękuję bardzo