widzisz jak mu u  Ciebie dobrze
 widzisz jak mu u  Ciebie dobrze  hihi parę dni i już mu się zachciało buźkę pokazać
 hihi parę dni i już mu się zachciało buźkę pokazać  ;)
 ;) u mnie, odkąd stoi na parapecie, co i rusz wypuszcza pąki i kwitnie
 tylko tak jak i pisałam, nie rozczaruj się bo ten Aeszek nie ma aż tak rewelacyjnej buźki, niekolorowa jest, u niego piękniejsze są listki..
 tylko tak jak i pisałam, nie rozczaruj się bo ten Aeszek nie ma aż tak rewelacyjnej buźki, niekolorowa jest, u niego piękniejsze są listki..Kolumnea chyba też przycinana była z maleńkimi pąkami(spójrz jasnozielone wypustki przy listkach), ale pewnie je zrzuci bo wysiłek będzie miała by się ukorzenić. Ale nie przejmuj się, bo na pewno będą, prędzej czy później.

. Dzisiaj właśnie powsadzałam te wszystkie kwiatuchy od ciebie, mam nadzieję ze im dobrze będzie
 . Dzisiaj właśnie powsadzałam te wszystkie kwiatuchy od ciebie, mam nadzieję ze im dobrze będzie 
 A jak często go podlewasz?
 A jak często go podlewasz?
 powyrzucałąm bo tak zmarniały. po pierwszt to już dwuletnie były a po drugie pozwoliłam im się puścić i zakwitły, a to wiadomo jak na nie działa ;(
 powyrzucałąm bo tak zmarniały. po pierwszt to już dwuletnie były a po drugie pozwoliłam im się puścić i zakwitły, a to wiadomo jak na nie działa ;( i szkoda mi je przycinać bo teraz lepiej wyglądają jak wiszą na kwietnikach na ścianie
 i szkoda mi je przycinać bo teraz lepiej wyglądają jak wiszą na kwietnikach na ścianie  
  u mnie przez nie (ale i nie tylko) jest zapchane 6 parapetów a mam coś koło 50 odmian
 u mnie przez nie (ale i nie tylko) jest zapchane 6 parapetów a mam coś koło 50 odmian  

A mnie tu jeszcze nie było
 A mnie tu jeszcze nie było   No ta smużyna jest wspaniała taka duża, a to w koszyczku o tych ogromnych liściach też mi się podoba tylko pewnie rośnie gigantyczne
 No ta smużyna jest wspaniała taka duża, a to w koszyczku o tych ogromnych liściach też mi się podoba tylko pewnie rośnie gigantyczne ładnie
 ładnie