Wiosna na działce - ewkapaw
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ IWONO miło mi , że wstąpiłaś do mojego jeszcze niezbyt ładnie urządzonego ogrodu .
Zenku pozdrawiam Ciebie
i oczywiście mój ukochany Lublin i jego okolice
. Jak byłam w wieku szkolnym spędzałam tam , wszystkie wakacje . Został wielki sentyment do tych okolic . Niestety teraz choć mam zaproszenie " otwarte " do odwiedzin , to inne obowiązki na wyjazd w tamtą stronę nie pozwalają . 
Zenku pozdrawiam Ciebie

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Ewuniu. dziękuję Ci za odwiedziny na moim jeszcze nie wymyslonym ogrodzie. Ciągle śledze forum i podpatruje u innych aby jak najlepiej wykorzystać pomysły i cos zrobic u siebie. Ale jakos nie wychodzi mi to bo do kiedy nie wybudujemy domku to nie moge za wiele działac. Ale mło mi bardzo że mnie odwiedzilas i mam nadzieje ,że będziemy w kontakcie. Poza tym u Ciebie piekna wiosna, cieszę się , że zobaczyłam Twój ogród.pozdrawiam 

- ewkapaw
WITAJCIE !!!
Wiosna pomału zagląda na masze ogródki . Myślę , że zima którą zapowiadają w najbliższych dniach nie przestraszy ukochanej wiosenki , a ona zagości już na dobre .
Oto kilka nowych zdjęć wiosennych .
HIACYNTY

CARSKIE KORONY

TULIPANKI

ŻONKIL miniaturka

nie znam nazwy tego kwiatka ? może mi pomożecie .

Wiosna pomału zagląda na masze ogródki . Myślę , że zima którą zapowiadają w najbliższych dniach nie przestraszy ukochanej wiosenki , a ona zagości już na dobre .

Oto kilka nowych zdjęć wiosennych .
HIACYNTY

CARSKIE KORONY

TULIPANKI

ŻONKIL miniaturka

nie znam nazwy tego kwiatka ? może mi pomożecie .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Witajcie!!!
Chyba wiosna dzisiaj zawitała do nas i mogłaby się zagościć na dobre . Czy tak będzie ?
Moje wiosenne roślinki .
FIOŁKI

CARSKIE KORONY

ŻONKILE

Chyba wiosna dzisiaj zawitała do nas i mogłaby się zagościć na dobre . Czy tak będzie ?
Moje wiosenne roślinki .
FIOŁKI

CARSKIE KORONY

ŻONKILE

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
ANULKO!
Moja działka jest na terenie ogrodow rodzinnych przy ul. Derdowskiego. Mam ją dopiero drugą wiosnę i całe mnóstwo pracy , żeby jakoś urządzić .
Moja działka jest na terenie ogrodow rodzinnych przy ul. Derdowskiego. Mam ją dopiero drugą wiosnę i całe mnóstwo pracy , żeby jakoś urządzić .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków