Aniu
Tak..obowiązek, codzienne dogladanie,sprzątanie czy chodzenie do weta gy zajdzie potrzeba. Ja ostatnio z moimi maluchami Żelkiem i Drutem musiałam do weta lecieć wydałam razem 100zł bo miały lekkie zapalenie płuc przez trociny i pył który wydzielają. Wiadomo antybiotyk,witamina c w kropelkach dla dzieci, nowe 2podłoża i tak zostałam goła ale wesoła bo ogonkom przeszło.
Jak będę miała okazje cykne fotki papugom oraz psom
Gratuluje o taki syn to z pewnością skarb.
Wiktorio
Dzisiaj pogłaszcze je od Ciebie!
Ten skrętnik to i mi zrobił niespodzianke. Stał zapomniany w kącie nawet go nie podlewałam,a tam patrze pęd kwiatowy
Filigranowa27
...bo ja wiem czy zabrali akurat klatki stoją w takich miejscach gdzie raczej kwiatuszkom byłoby źle.
Jatro!
Dzięki za odwiedziny! Byłam w twoim watku ogrodowym i bardzo mi się podoba!
Zeniu,
Lidko
Krysiu naprawdę nic rzadkiego u mnie nie ma,inni mają więcej piękniejszych roslin w tym i ty!
Tak jak pisałam ostatnio wydałam 100 na 2 maluchy także doskonale wiem o czym mówisz. Ale myślę,że warto było.
Dominiko
Kwiat cyanotisa tak mnie zaskoczył, maluszek niesamowity ale wygląd zaskakujący! Faktycznie jak z piórek bo inaczej nie można tego określić. Kameleon?! Matko i mnie się ten zwierzak marzy od dawna ale to już inne warunki niestety potrzebne. No i użo doświadczenia oraz wiedzy bo czytałam,że trudno jest poczatkującym z tymi stworkami.