Kochani jestescie wszyscy przepraszam ,że Was nie przywitam każdego z osobna.
WITAJCIE
Cóż tyle się ostatnio dzieje...wczoraj Pyrlandia( dla nie wiedzących dzień Pyry obchodzony co roku w Poznaniu)..koncerty ,dobra zabawa ,spotkania ze znajomymi oraz czasem dla dobrej zabawy
W dodatku sobota tez bardzo fajna...Ewa Farna dawała koncert charytatywny dla Dzieci na wyprawki do szkoły więc i tam musiałam być
To miałaś Saro wesoły i miły weekend
Epi ładnie rośnie. Moje to zwykłe jakoś woli się zagęszczac niż puścic na długośc ale mam nadzieję, że i do tego dojrzeje.
Fiołeczek rokoko ma fajny landrynkowy kolorek.
Świeżo wykiełkowane maluchy wyglądają prześlicznie . Faktycznie, jeśli wszystkie przeżyją, to będziesz mieć dużo przesadzania. Epi jest pięknie rozrośnięty i zdrowiutki - super wybarwiony, a delikatny fiołeczek cudownie zakwitł .
Nowikno Krysiu w miarę większej ilości czasu postaram się wrzucać więcej zdjęć innych zielonych
Elciu oj tak weekend był wspaniały!
Ale Twoje epi na bank tez się puści, trochę czasu mu potrzeba widocznie. Moje tez najpierw zaczęło sie zagęszczać,a potem zaczęło rosnąć i jest bardzo ładne muszę sama to przyznać
Wiktorio dzięki wielkie dla maluszków! Trzymaj kciuki aby przeżyły! Na razie nie martwię sie przesadzaniem,a jak będzie za duzo to znam odpowiednie miejsce gdzie znajda dom
Łukaszu Dzięki! Ja ciągle podziwiam fiołki u Ciebie