A tu mój nabytek od Julity

Artur89 pisze:Ja? Nie może byćPatrząc na fote nr. 3 stwierdziłem, że na to mam zwrócić uwagę więc to doceniłem. Tak, wiem świnia ze mnie ale szczera
Jednak nigdy nie czepiam się innych, bo jestem złośliwy, tylko dlatego by zwrócić uwagę na dany problem zwykle w formie żartu lub czasem strzele mały sarkazm tak by nikogo nie urazić. Nie mniej zawsze robię to w dobrej wierze. Taki już jestem i pewnie zdążyliście sie już do tego przyzwyczaić.
Pamiętam gdy kiedyś czara się przelała i musiałem dać upust swojej frustracji oczywiście zawsze w dobrym tonie. Strzeliłem więc małą epopeje za co pewnie część z was przestała darzyć mnie sympatią, bo to co na pisałem było wbrew standardom panującym na tym forum. Coś jednak po moim 'ataku' uległo zmianie także cel został osiągnięty, częściowo ze strata dla mnie ale dla dobra ogółu i to sie liczy
Aloesik, nie miej do mnie żalu bo to nie jest atak na ciebie tylko na problem panujący w tym dziale, a akurat ta fotka była decydująca bym wykonał ruch i coś napisał.