Moje zielone... wielokąty ;-) 2011 cz.1
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje zielone... wielokąty ;-) 2011 cz.1
Ho, ho. Chorwacja...znam parę osób, które po jednej wycieczce tam chcąco rok jeździć. W sumie, też bym siedo tego klubu zapisała, tylko to tak straaaasznie daleko...Miłych wakacji, ciepełka, wypoczywajcie zdrowo i przywieźcie cosłądnego!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Spakuj tylko to, co potrzebne!
Powodzenia!
Ale jakby jakimś cudem się udało, to jeszcze w drodze powrotnej mozna byłoby zaliczyć jakąś szkółkę!
Wypoczywajcie! I wracajcie ze wspomnieniami, kamieniami i czym tam jeszcze chcecie! 

Walizki spakowane, samochód gotowy do drogi... witaj przygodo!
Zostawiam swoje wielokąty na dwa tygodnie, pilnujcie dobrze, sąsiada gońcie kijem!
Zresztą... dziś sam sobie odgrodził swój "kącik wypoczynkowy"... niektórzy skarżą się na niebieskie ufo
ja mam to...
Nic to...

Więc jeśli teraz już nie będzie mi się udawało wykadrować tej niebieskości w widoczku ogólnym - wybaczcie

Zostawiam parę hortensji - absolutnych gwiazd tego chłodnego lata (udając, że nie widzę pączków astrów - marcinków, otulających kwiatostan 'Limelight'
) i żegnam Was

Zostawiam swoje wielokąty na dwa tygodnie, pilnujcie dobrze, sąsiada gońcie kijem!

Zresztą... dziś sam sobie odgrodził swój "kącik wypoczynkowy"... niektórzy skarżą się na niebieskie ufo

Nic to...

Więc jeśli teraz już nie będzie mi się udawało wykadrować tej niebieskości w widoczku ogólnym - wybaczcie

Zostawiam parę hortensji - absolutnych gwiazd tego chłodnego lata (udając, że nie widzę pączków astrów - marcinków, otulających kwiatostan 'Limelight'

Gosiu, życzę Wam wspaniałych, pełnych wrażeń wakacji! Bo pogodę na pewno będziecie mieć piękną
O ogród się nie martw, przypilnujemy go

O ogród się nie martw, przypilnujemy go

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosieńko. Szerokiej drogi, udanych wakacji, pogoda raczej murowana, więc tej nie życzę, chociaż...... również życzę udanej. Zazdroszczę widoków, które będą przed i za Wami, a nieraz i z boku.
Dala zdążyła mnie ubiec - ogrodu dopilnujemy, sąsiada też

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Goś, wypoczynku wspaniałego ci życzę, pogoda będzie z pewnością

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Szerokiej drogi i wspaniałych wakacji 

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu, wspaniałych wakacji Wam życzę
Ostrożnie jedzcie i wracajcie wypoczęci

Ostrożnie jedzcie i wracajcie wypoczęci

- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna hortensja! Skłaniam się ku nabyciu! 
Odpoczywaj zdrowo! Na sąsiada uszykowałam maczugę i różowa płachtę w jego stronę

Odpoczywaj zdrowo! Na sąsiada uszykowałam maczugę i różowa płachtę w jego stronę

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Myśleliście, że tak łatwo się mnie pozbędziecie?
Dobry wieczór! Niech żyje darmowy dostęp do sieci w miejscu noclegu
Wyjechaliśmy w deszczu, który trwał do granicy ze Słowacją... i potem do granicy z Węgrami
Do granicy z Chorwacją nie wytrzymał... może za szybko jechaliśmy?
Nie miało to jednak najmniejszego wpływu na fakt, że w Chorwacji znów się zaciągnęło i na wysokości Jezior Pltvickich wjechaliśmy w oberwanie chmury
Tak więc nie było nawet mowy, żeby się tam zatrzymać, choć taki był pierwotny plan (no dobra... pierwotny zakładał nocleg na Węgrzech przed granicą, ale tak dobrze się jechało
)...
Wyjechaliśmy zatem kilkanaście kilometrów za jeziora, gdzie już tylko pokropiło i zatrzymaliśmy się na popas połączony ze spankiem...
Jutro droga na wybrzeże... mam nadzieję, że tam pogoda się poprawi... bo na razie jest tu niewiele ponad 20 stopni... no i ten deszcz... wzięłam sandały, nie kalosze

Dobry wieczór! Niech żyje darmowy dostęp do sieci w miejscu noclegu

Wyjechaliśmy w deszczu, który trwał do granicy ze Słowacją... i potem do granicy z Węgrami

Do granicy z Chorwacją nie wytrzymał... może za szybko jechaliśmy?

Nie miało to jednak najmniejszego wpływu na fakt, że w Chorwacji znów się zaciągnęło i na wysokości Jezior Pltvickich wjechaliśmy w oberwanie chmury

Tak więc nie było nawet mowy, żeby się tam zatrzymać, choć taki był pierwotny plan (no dobra... pierwotny zakładał nocleg na Węgrzech przed granicą, ale tak dobrze się jechało

Wyjechaliśmy zatem kilkanaście kilometrów za jeziora, gdzie już tylko pokropiło i zatrzymaliśmy się na popas połączony ze spankiem...
Jutro droga na wybrzeże... mam nadzieję, że tam pogoda się poprawi... bo na razie jest tu niewiele ponad 20 stopni... no i ten deszcz... wzięłam sandały, nie kalosze

Ależ skądże! Cieszymy się, że nie sposób się Ciebie pozbyć
Deszczowy początek wróży pogodę, wrócicie w innym kolorze! Chyba tylko wyjeżdżając na południe jest jakaś szansa na opaleniznę!
A ja jestem pod wrażeniem twórczej inwencji sąsiada, wytycza zupełnie nowe trendy w dziedzinie ogrodzennictwa
Gdzie on to podpatrzył? Myślę, że po ostatniej wpadce chciał Ci po prostu nieba uchylić i stąd ten błękit u Twych stóp!
Miłego wypoczynku raz jeszcze!

Deszczowy początek wróży pogodę, wrócicie w innym kolorze! Chyba tylko wyjeżdżając na południe jest jakaś szansa na opaleniznę!
A ja jestem pod wrażeniem twórczej inwencji sąsiada, wytycza zupełnie nowe trendy w dziedzinie ogrodzennictwa

Miłego wypoczynku raz jeszcze!
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
A może by tak poprosić sąsiada, żeby podlewał kwiaty
To byłby początek długiej, wspaniałej przyjaźni 
Bawcie się dobrze, jestem w szoku, że w Chorwacji deszcz padał, ale teraz, to już wszystko mozliwe.

Bawcie się dobrze, jestem w szoku, że w Chorwacji deszcz padał, ale teraz, to już wszystko mozliwe.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Dobre!artam pisze: Myślę, że po ostatniej wpadce chciał Ci po prostu nieba uchylić i stąd ten błękit u Twych stóp!![]()

W Chorwacji deszcz padał, ale to już za nami... jeziora widać nie były nam pisane, bo wyjechaliśmy rano w chmurach i mgle... czasem było to upiorne wrażenie
Wybrzeże powitało nas słońcem i znośnymi temperaturami
I tu duże
i
dla Andrzeja za polecenie nam tego miejsca - Komarna to miejscowość w sam raz dla rodzin z dziećmi, ktoś nastawiony na rozrywkę umrze tu z nudów
No i na zachód słońca można wyjść "w kapciach"
Ładujemy powoli akumulatorki, bo i dłuższe eskapady będą...
Przesyłam Wam widokówki z podróży

Beton rules!

Ciekawostka po drodze - średniowieczne kamienie nagrobne

I coś dla fanów skalniaczków

Wybrzeże powitało nas słońcem i znośnymi temperaturami

I tu duże

No i na zachód słońca można wyjść "w kapciach"

Ładujemy powoli akumulatorki, bo i dłuższe eskapady będą...
Przesyłam Wam widokówki z podróży

Beton rules!

Ciekawostka po drodze - średniowieczne kamienie nagrobne

I coś dla fanów skalniaczków