Moje okna... - Ziel-ona
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja już pierwsze zakupy przez internet zrobiłam, ale takie do ogrodu, same byliny. Przesyłka ma dotrzeć gdzieś na przełomie marca/kwietnia. Trochę kasy wydałam, ale najgorsze, że muszę powiedzieć o tym mojemu M, zanim przyjdzie wyciąg z konta bankowego
Tylko do jego kąta mam dostęp przez internet i niestety, to jest STRASZNIE WIELKA pokusa.
Muszę troszkę popracować nad mężusiem, zrobić mu dobry obiadek i w ogóle .... i jak będzie w dobrym nastroju to trza powiedzieć
Dorotko - oto zielona herbatka dla ciebie

Muszę troszkę popracować nad mężusiem, zrobić mu dobry obiadek i w ogóle .... i jak będzie w dobrym nastroju to trza powiedzieć

Wiolu a gdzie zrobiłaś zakupy?tulipanka pisze:Ja już pierwsze zakupy przez internet zrobiłam, ale takie do ogrodu, same byliny. Przesyłka ma dotrzeć gdzieś na przełomie marca/kwietnia. Trochę kasy wydałam, ale najgorsze, że muszę powiedzieć o tym mojemu M, zanim przyjdzie wyciąg z konta bankowegoTylko do jego kąta mam dostęp przez internet i niestety, to jest STRASZNIE WIELKA pokusa.

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tutaj Agnieszko http://www.sadzonki.abc24.pl/