Tajko 
dobrze, że można częściowo zastąpić brakujące kwiaty innymi równie pięknymi a zwłaszcza różami, które są prawdziwą ozdobą ogrodu. Sadzonka konwalnika była dość duża gdy ją kupowałam i pewnie dlatego zakwitła.
Jolu różowa róża niesamowicie cudowie pachnie i ze względu na ten zapach ją kupiłam. Złocienie rzeczywiście są ładne szkoda tylke, że jednoroczne ale za to kwitną długo. Coś ten twój konwalnik nie skory do kwitnienia ale wreszcie musi zakwitnąć

.
Zeniu 
to tak się wydaje, że jest dużo kwiatów, staram się jakoś te puste miejsca wypełnić, dobrze, że jest duży wybór w jednorocznych więc można trochę ogród przyozdobić. Róż w sprzedaży jest bardzo dużo i wszystkie piękne, chciałoby się mieć rabatę różaną ale nie ma miejsca

.
Halinko 
nie ma za co. Czy u ciebie też są w sprzedaży złocienie?
Agusiu chciałabym mieć więcej róż i rabatę różaną taką z prawdziwego zdarzenia bo te kwiaty zachwycają swym pięknem, mogę tylko pomarzyć

.
Grażynko szałwia ta każdego roku tak obficie kwitnie nawet mróz jej nie zaszkodził. Serduszka jest rzeczywiście piękna a kolor aż w oczy bije. Od czasu kiedy ją kupiłam więcej nie spotkałam w sprzedaży.
Kochane dziewczyny

pięknie dziękuję za pochwały i miłe słowa

.