Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izuniu, bo odkąd złapałam ogrodowego bakcyla, to jest ze mną stopniowo coraz gorzej... :lol: :lol: :lol: A za różami przepadałam zawsze! W dodatku jest ich teraz tak dużo we wszystkich sklepach... I te trzy rzeczy w połączeniu, powodują, że mój bzik narasta, rozwija się i kwitnie, jak ... kwiat róży! :;230 :;230 :;230

A oto zrobione przed chwilą, specjalnie dla Ciebie, "jeszcze ciepłe" zdjęcia Bobika. :D
Co prawda "pozowane" i w mało ciekawym otoczeniu, ale postaram się, w najbliższych dniach, zrobić coś ciekawszego, w naturze! :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Alutka, rozczuliłam się ... To stworzenie jest rozbrajające :D A njlepiej chyba oddaje jego chrakter pierwsze zdjęcie, prawda?
Dziękuję! ;:79
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Też się rozczuliłam, ale i ubawiłam ;:1 . Ta niewinna minka i spojrzenie cherubinka - rewelacja !
W nagrodę za śliczne pozowanie , przekaż mu Alu duużą zabawkę do gryzienia i głaski :

:;230

Obrazek
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Chyba tak, Izuniu, bo to jedyne, w tej serii, nie pozowane. Spał sobie przytulony do nóżki swojego pana, a ja go obudziłam, do zdjęcia... :lol: :lol: :lol: i jest taki trochę zdziwiony... :D A na tych kolejnych zdjęciach, pozuje dla świętego spokoju... :lol: :lol: :lol: Jak tylko skończyłam "sesję zdjęciową", zaraz wrócił na poprzednie miejsce! :D
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aneczko, dziękuję, w imieniu Bobika! Będzie miał ogryzania na pół roku! :lol: :lol: :lol: Obiecuję też go od Ciebie pogłaskać! :D

P.S. Na poprzedniej stronie, jest piosenka dla Ciebie, Aniu! :D

Oj nie przepraszam, to na tej, tylko wyżej... :oops:
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50

Post »

No właśnie, zapomniałam dodać, że posłuchałam, a jakże ! P i ę k n a - zresztą jak wszystko, co śpiewa Mireille ;:215
Duża przyjemność - dziękuję Alu ;:180
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Cała przyjemność po mojej stronie! :D
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52

Post »

Chyba Bobik nie lubi pozować. Ma taką cudownie niezadowoloną minę ;:112 .
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bea pisze:Chyba Bobik nie lubi pozować. Ma taką cudownie niezadowoloną minę ;:112 .
Pewnie, że jest niezadowolony! :lol: Tak dobrze mu się spało ;:19 , a pani go budzi i organizuje sesję zdjęciową... :roll: :;230 :;230 :;230
x_B-a
---

Post »

Właśnie to zauważyłam. Na zdjęciach jest taki skrzywdzony.... Co ona mi robi, dlaczego mi błyska czymś po oczach ;:112 . U mnie właśnie pada śnieg. Może święta będą białe. Ciekawe jaka aura jest u ciebie.
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Szaro..., buro... ale na szczęście nie pada i nie ma silnego wiatru! :wink: Tej nocy nie było chyba przymrozków, albo bardzo słabe a w tej chwili są jakieś 2-3°C. Ale niebo na zachodzie nie bardzo mi sie podoba... :?
x_B-a
---

Post »

Zobaczysz, na święta będzie śnieżek. Bo co to by były za święta.
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Alu,

Twój Bobik to rewelacja - uśmiech od razu jest na twarzy gdy się spojrzy na jego zdjęcia... niesamowity ;)
A z tymi zakupami roślinnymi to naprawdę zazdroszczę ... aura wciąż sprzyja ... więc ciągle można poszaleć (ja za to szaleję w innej dziedzinie - znów nie mogłam się opanować :oops: )
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bea pisze:Zobaczysz, na święta będzie śnieżek.
Beo Kochana, ja nawet na to nie liczę... :lol: :lol: :lol: Chociaż może jakimś cudem... :wink: Fakt, że Boże Narodzenie bez śniegu ma znacznie mniej uroku, ale tutaj śnieg to rzadkość. :lol: U nas zapowiadają od tego week- endu, spadek temperatur, prawdopodobnie więc przyjdzie on do Was za kilka dni. Z tego wynika, że Wy może będziecie mieli śnieg... :D A jeśli tak, to proszę o piękne, śnieżne zdjęcia Bożonarodzeniowe! :D :D :D
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

zuzulec pisze:ja za to szaleję w innej dziedzinie - znów nie mogłam się opanować :oops:

Lucynko kochana, ja dzisiaj wypatrzyłam z tej "Twojej dziedziny" takie rzeczy, że aż strach!!! ;:93 Normalnie płaci się za sztukę ponad 16€, a ja znalazłam (identyczne!) Po nieco ponad 12€ i to razem z osłonką na doniczkę! Wybór zbyt duży, żebym mogla wszystko kupić... :? :oops: :? ale trzy kupię! Jutro! Tylko najpierw "prześpię się z nimi" , żeby mieć czas na zastanowienie, które wybrać. Jutro wkleję zdjecia w wiadomym wątku! :lol: :lol: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”