Przemku, masz swietny aparat, to rób duzo zdjęć, proszę Takich perspektywicznych. Masz wielki ogród, więc jest co fotografować, a jak zauważyła Gienia, na tych zdjęciach możemy poznać Twój ogród na nowo. Tym razem w pełnej krasie
Grzesiu - w wątku to zapewne będzie trochę ładniej a w ogrodzie to jak posadzę to co przez ostatnie tygodnie wypisałem sobie na karteczkach , to będzie dużo ładniej ostatnio chodzi mi pogłowie , aby powiększyć oczko wodne , dostałem sadzonkę lili wodnej żółtej Sulphurea a jeszcze jak bym zmieścił Colorado to by było super, tylko ta moja Atraction rośnie jak szalona nawet addzielenie wtym roku z 10 sadzonek nie wiele pomogło. A odnośnie białej pnącej to kupię Ilse Krohn Supieror lub White New Dame, bo tej Iceberg nie ma w rosarium i u Ćwika też
A dąb to dąb zastanów się jeszcze u Pawła widziałem ostatniocały zestaw dębowych maluszków.
Izo postaram się dzięki wyraźniejszym fotkom więcej można zobaczyć , ale i wszystkie niedociągnięcia lepiej widać
[quote="przemekg"dzięki wyraźniejszym fotkom więcej można zobaczyć ,[/quote]
I to ile więcej- na korzyść oczywiście Przemku a co to za świerk na 3 zdjęciu I powiedz mi co ty robisz że twoja jodła ma tyle szyszek- moja w tym roku ani jednej A goście zawsze mile widziani
Aniu ten "świerk" to Jodła szlachetna- Abies procera "Glauca" a ta z szyszkami to Abies koreana "Silberlocke" ona wiosną zawsze cała w szyszkach i tak zawsze obrywam więcej jak połowę takich tycich szyszeczek, bo same szyszki by były. Goście z podwórka fajni ale ci z pszenicy - lepiej niech idą do sąsiada
Też mam Abies koreana "Silberlocke" zupełnie bez szyszek, ale to ponoć siewka i one później owocują.
Cierpliwa jestem i poczekam.
Aaaa Przemku o jakich Ty wspominałeś niedociągnięciach nic u mnie nie widać, tylko piękne roślinki, kolory, ujęcia i kamory oczywiście
Podobnie jak Paweł zachwycę sie procerką
Przemku, jakie niedociągnięcia? Czyściutko, jak u Grzesia!
Wspaniałe zdjęcia, zwłaszcza to pierwsze! Czysta radość dla oczu!
I te kamienie ... Mam nadzieję, że nigdy Ci się nie znudzą i nie zechcesz ich zamienić na jakieś rollbordery lub coś podobnego. One nadają ogrodowi klimat
A gości oczywiście najlepiej popędzić do sąsiada