Roślinki Ani cz. 7

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Roślinki Ani cz. 7

Post »

Aniu one są piękne ;:138 dla samych listków warte grzechu :D akuratnie tego Abutilon `Gold Dust`widzę po raz pierwszy , resztę już przerabiałam :wink:
Miłego i zdrowego tygodnia życzę :wit
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dziękuję Kochani za tyle pochwał względem kloników ;:180 ;:196
O tak ten pstrolistny klonik wcale nie musi już kwitną bo listki w sobie mają dużo piękna :D
Ale kwiatuszek też niczego sobie bo ładnie kontrastuje z listkami :P
Anna11 pisze:Aneczko ;:167 kloniki śliczne ...wszystkie rośliny się przyjęły. Jestem zaskoczona że jest tyle rożnych trzykrotek, cudownie wyglądają te paseczki na liściach...dziękuję :wit
Ania
nie ma za co :oops:
Cieszę się że roślinki ode mnie nie przyniosły wstydu i się przyjęły ale to też Twoja zasługa bo mają fantastyczną opiekę :D
Niech rosną jak szalone :uszy
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A co tu takie pustki....nikt mnie nie odwiedza :( :( :(
Czyżby nie podobały się Wam moje kwiaty....albo zapomnieliście o mnie :roll:
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Re: Roślinki Ani cz.... 7

Post »

Aneczko :wit zaglądam i podziwiam... pokaż jeśli możesz ogólne widoczki... przecież Masz takie ładne rośliny :P Kawałeczki są u mnie :heja
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

:wit Aniu ja dziś dopiero z ;:196 przybywam, bo wczoraj niestety nie starczyło mi czasu aby wszystkich odwiedzić :(
genowefa
100p
100p
Od: 1 paź 2009, o 11:05

Post »

Witaj ANIU.Roślinki masz śliczne ,chciałabym Cię zapytać odnośnie LIPKI ,czy ją się ścina na zimę ?,pytam dlatego bo po przeniesieniu jej do domu zaczęła gubić liście i kwiaty.
Pozdrawiam -Gienia.
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Aniu, jak można zapomniec o Tobie i Twoich ślicznych zielonych ;:196
Ja zaglądam niemal codziennie, tylko chyba jak większości czasem brakuje czsu, żeby zostawić ślad swojej obecności :D
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

:wit :wit i ;:3 przesyłam bo u minie go dużo i jest cieplutko.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Już myślałam że poszłam w zapomnienie :oops: Ale najwidoczniej się myliłam :oops:
O jak miło....cieszę się niezmiernie z Waszych odwiedzin za co bardzo dziękuję ;:180 ;:196

Anna11 pisze:Aneczko :wit zaglądam i podziwiam... pokaż jeśli możesz ogólne widoczki... przecież Masz takie ładne rośliny :P Kawałeczki są u mnie :heja
Aniu
myślałam już nad zrobieniem ogólnych fotek moich kącików kwiatowych ale nie mam jeszcze zbyt dopracowanych szczegółów....
co chwilę coś zmieniam....
teraz jeszcze M zaczął remontować łazienkę więc tylko chodzę i sprzątam.
Dopiero zaczął stawiać ściankę a jeszcze musi otynkować i trzeba się pozbyć podłogi z desek a zrobić wylewkę :?
Dużo bym musiała wymieniać co trzeba zrobić.....dlatego zrobiłam fotkę jaki panuje bałagan w przyszłej łazience :oops:
Obrazek
Nawet kwiatów nie chce mi się wynosić ale i tak jak będziemy usuwać deski z podłogi to trzeba wszystko powynosić :?
Na pierwszym planie widać kawałek ścianki. Drzwi też nie ma jeszcze.....trochę pracy nas jeszcze czeka :roll:
genowefa pisze:Witaj ANIU.Roślinki masz śliczne ,chciałabym Cię zapytać odnośnie LIPKI ,czy ją się ścina na zimę ?,pytam dlatego bo po przeniesieniu jej do domu zaczęła gubić liście i kwiaty.
genowefo
masz namyśli kloniki bo ja lipki nie mam :roll:
Jeśli chodzi o kloniki to ja zawsze wiosną je podcinam.
Myślę że listki tracą z powodu zmiany miejsca i dlatego tak reagują :roll:
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Aniu widac, że jeszcze sporo pracy przed Wami, żeby łazienka osiągnęła zamierzony wygląd, ale już teraz mogę Ci napisac,
że bardzo ale to bardzo zazdroszczę Ci jednego- tego dużego okna. :shock:
Ile ja bym dała, żeby w mojej łazience było okno. Mam ją dużą- 10 m kwadratowych i jak pomyślę ile kwiatuszków
mogłabym w niej ustawic to aż mnie skręca. :evil:
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elu masz rację- takiego okna tylko pozazdrościć. W mojej łazience efektownie wygląda tylko gdy jeden zielony stoi :roll:

Aniu ani się obejrzymy jak będziesz tam zielone ustawiała- szybkiego ukończenia prac z zadowalającym oczywiście sukcesem życzę :uszy
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziewczyny fakt okno jest duże ale i parapet jest też szeroki....dwa rzędy kwiatów mogę na nim ustawić :D
Oj nie wiem czy tak szybko skończymy z łazienką....kaski coraz mniej a gdzie tam jeszcze styropian pod wylewkę i kilkanaście worków wylewki samopoziomującej a do tego kabina prysznicowa, płytki ach trochę tego jest :roll:
I co najważniejsze muszę zadbać o każdy detal nawet najmniejszy :D
Łazienka będzie w kolorze błękitu...już nawet upatrzyłam sobie płytki :tan
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 14:54

Post »

Aniu remontu to ja i nie zazdroszczę miałam w sierpniu i powiedziałam że następne to dopiero jak uskładam na ekipę remontową bo fakt że jak samemu to się zaoszczędzi ale ile to nerwów jak coś nie wyjdzie ;:223 ;:223 wiem coś bo sami z M robiliśmy i podłogi i ściany normalnie masakra :evil: .Jeszcze się śmiałam bo jak zaczęliśmy to też mojemu M się urlop zaczął urlop się skończył i remonty też więc wymyśliłam że skoro z urlopu nic nie miał to niech na chorobowe idzie to odpocznie :;230
Wszystko wszystkim jest trochę nerwów ale potem satysfakcja że ładnie jest no i że samemu
Bądź dzielna i powodzenia a i kwiatki będą rosnąć ;:108
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA :)
Awatar użytkownika
agaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 kwie 2008, o 19:29
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu.. oj widzę że remoncik łazienki CI się szykuje.. niech szybciutko 'się zrobi', trochę bałaganu i potem pięknie będzie :D
przede mną tez łazienka do zrobienia,a le ja będę wybierać raczej 'ciepłe' kolory, więc niebieski choć piękny to odpada.. ładny też pistacjowy widziałam ale myślę raczej nad pomarańczowym ze złotym, albo coś ala pustynia, egipt ;) ale to się okaże jeszcze ;) kasy brak więc nei zaprzątam na razie głowy
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2009, o 11:20

Post »

:wit
Aniu, jak skończycie z łazienką, będzie ślicznie. Masz to szczęście mieć okno w łazience. Ja chciałabym choć maleńkie, a Tymasz ogromne. Jak porobisz półeczki zobaczysz ile sie zmieści. :D
Ja remont dopiero będę mieć,ale nie wiem kiedy. Znając mojego M., to na świętego nigdy. ;:224

Śliczny klonik, ten łaciaty. Ten drugi też. :D
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”