Ogród Azy
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Azy
Piękne zdjęcia ,piękne góry,ale nie wiem co to za śliczności w różowym kolorze tak dużo tych roślinek kwitnie jednocześnie?
ach
i znów beze mnie na wycieczkę poszłaś niedobra kobieto?
Mam nadzieję, że zabierzesz mnie kiedyś ze sobą, choć u mnie z wolnym na bakier teraz i co drugi dzień pracuje...
ale za to już zapowiedzialam szefowej, że w sierpniu każdy weekend mam wolny mieć na wycieczki w góry
Olu ogród prześliczny

Mam nadzieję, że zabierzesz mnie kiedyś ze sobą, choć u mnie z wolnym na bakier teraz i co drugi dzień pracuje...
ale za to już zapowiedzialam szefowej, że w sierpniu każdy weekend mam wolny mieć na wycieczki w góry

Olu ogród prześliczny

Patrysia
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Wiesz, ze ci zazdroszczę możliwości takich spacerów, takich widoków i takich zdjęć....
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A ja wpadam tutaj by się naładować,powspominać,pomarzyć...
Piękne zdjęcia jak zawsze.
Olgo jaka dziś pogoda?

Piękne zdjęcia jak zawsze.
Olgo jaka dziś pogoda?
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
KaRo Właśnie zobaczyłam że pewnie będzie burza, czarno zaNosalem, dotąd byl upał.
coma co ci wzbrania przyjechać i wybrać się w góry z aparatem??
Patrycja nie wiedziałam że zagladasz do mojego ogrodu, ja mam dośc złą kondycje i boje się iść w towarzystwie, ale w sobotę pewnie znówu sie wybiorę, dzisiaj wybieram się do szkoły sprawdzić wyniki matury, bo trzech moich uczniów pisalo fizykę.
coma co ci wzbrania przyjechać i wybrać się w góry z aparatem??
Patrycja nie wiedziałam że zagladasz do mojego ogrodu, ja mam dośc złą kondycje i boje się iść w towarzystwie, ale w sobotę pewnie znówu sie wybiorę, dzisiaj wybieram się do szkoły sprawdzić wyniki matury, bo trzech moich uczniów pisalo fizykę.
no to teraz jesteś podwójnie niedobra 
jesteś w złej kondycji i sama się wybierasz w góry? toż chyba lepiej mieć towarzystwo np. moje
a ja nawet ukończyłam kurs pierwszej pomocy na szkoleniu pracowniczym to jakby co tfu tfu będzie jak znalazł (odpukać w niemalowane)
a gdzie planujesz się wybrać? sobotę mam akurat wolną

jesteś w złej kondycji i sama się wybierasz w góry? toż chyba lepiej mieć towarzystwo np. moje

a ja nawet ukończyłam kurs pierwszej pomocy na szkoleniu pracowniczym to jakby co tfu tfu będzie jak znalazł (odpukać w niemalowane)
a gdzie planujesz się wybrać? sobotę mam akurat wolną

Patrysia
- Aza
Jeśli masz auto na chodzie to np. Auto zaparkować w Jaworinie, pierwszym autobusem do Kieżmarskich Żlebów, podejscie do Kieżmarskiej,chciałaś po zdjęciach zimowych, z Bryncalowej chaty na przełęćż pod Kopą i zejście przez Koperszady do auta. Tam powinno być troche kwiatków, na Rochatkę to jeszcze brak mi formy.
- Aza
Byłam dzisiaj w Krakowie, właśnie wróciłam, pnieważ moje bratki są już nie reprezentacyjne tak wyglądają, zaglądnęłam do sklepu mojego ukochanego.

W Krakowie jest calkiem inna pora roku niż u mnie. Kupiłam werbeny i jutro będe sadzic choc myslałam o różach,ale nie było.
Rano wychodząc z domu zrobiłam jeszcze parę zdjęć.

W Krakowie jest calkiem inna pora roku niż u mnie. Kupiłam werbeny i jutro będe sadzic choc myslałam o różach,ale nie było.
Rano wychodząc z domu zrobiłam jeszcze parę zdjęć.

- Aza
W moim ogrodzie czas białych kwiatów .
Piwonie

Szarotki

Jaśminowiec

Róże

Wyjątek stanowi złotogłów, nie jest biały

To są wczorajsze zdjęcia, dzis byłam z Patrycją na Krzyżnem i bardzo zmęczyłysmy się lecz dotarłyśmy do wiosennych białych sasanek alpejskich

Patrycja robi zdjęcia.

Widok na Pięć Stawów z Krzyżnego.

Piwonie

Szarotki

Jaśminowiec

Róże

Wyjątek stanowi złotogłów, nie jest biały

To są wczorajsze zdjęcia, dzis byłam z Patrycją na Krzyżnem i bardzo zmęczyłysmy się lecz dotarłyśmy do wiosennych białych sasanek alpejskich

Patrycja robi zdjęcia.

Widok na Pięć Stawów z Krzyżnego.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Cudne zdjęcia i te z wyprawy na Krzyżne i te z Twojego ogrodu i te z Krakowa....
Werbeny w jakim kolorze kupiłaś?
Jesteś odważna by w takie gorące dni łazić po takich szlakach....

Werbeny w jakim kolorze kupiłaś?
Jesteś odważna by w takie gorące dni łazić po takich szlakach....

wzięła mnie pod swoje skrzydełka więc miałam na nią baczenie ale i tak Ola mówi, że ją wykończyłam 

Patrysia
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Czyli jak dwie kozice skakałyście po szczytach nie bacząc na pogodę 

no prawie: ja przypłaciłam to kontuzją kolana, niebotycznych rozmiarów zakwasami (a ponoć najgorsze przede mną jutro) i spaleniem na raka ale za to jak jutro wstawie foty to dopiero będą widoki (tu wstawie kilka na zachętę a reszta w storczykach patrysi) bo Oli padły baterie w trakcie 12 godzinnej wędrówkiKaRo pisze:Czyli jak dwie kozice skakałyście po szczytach nie bacząc na pogodę
Patrysia