Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko, twoja trójsklepka rzreczywiście tworzy już dużą kępę! A u mnie trzy łodyżki, ale i trzy kwiatki
Śliczna roslina, w naturze wyglada jeszcze piękniej niż na zdjęciach.
Te asterki maja niesamowity kolor! Czy to są niskie, czy wysokie?
U Ciebie nie zanosi sie wcale na zimę, i całe szczęście. Niech te pieknosci kwitna jak najdłużej

Te asterki maja niesamowity kolor! Czy to są niskie, czy wysokie?
U Ciebie nie zanosi sie wcale na zimę, i całe szczęście. Niech te pieknosci kwitna jak najdłużej

- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dużo jeszcze kwiatków kwitnie u ciebie.
Jak się nazywa roślinka na ostatnim zdjęciu?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko - wielkie dzięki za grzybki. Tak, bardzo lubię je zbierać i jeść. Strasznie się cieszę że też masz udane zbiory. Ja mam mnóstwo w zamrażarce i w słoikach a za jajecznicą z grzybami to przepadam.
Pięknie kwitną u Ciebie jeszcze kwiatki a trójsklepka wygląda niesamowicie.Co robisz że tak pięknie rośnie - czy wyjmujesz ją na zimę z gruntu ?
Pięknie kwitną u Ciebie jeszcze kwiatki a trójsklepka wygląda niesamowicie.Co robisz że tak pięknie rośnie - czy wyjmujesz ją na zimę z gruntu ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Raczek
Bardzo mi się podoba ta skimmia,chociaż zdziwiłam się,że to krzew.
Widziałam u Izy [Chatte] kwiatki,ale innego koloru niż na zdjęciu u Anulki.
Dlaczego ten kolor jest inny,skoro Iza dostała skimmie od Anulki?
Widziałam u Izy [Chatte] kwiatki,ale innego koloru niż na zdjęciu u Anulki.
Dlaczego ten kolor jest inny,skoro Iza dostała skimmie od Anulki?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Już jestem kochani na forum i wszystkim dziękuję za odwiedziny.Widzę ,że swietnie dajecie sobie radę beze mnie
Byłam na działce i porobiłam troche zdjęć.Tam lato w pełni
Aniu - Iza nie dostała ode mnie skimii tylko trójsklepkę.Skimie są o jasniejszych i ciemniejszych lisciach i może przez to róznia sie kwiatami.Popatrz na google.Wpisz nazwę -skimia i nacisnij grafika.Wtedy wskocza wszystkie stronu o skimii.Będziesz mogła porównać.

Byłam na działce i porobiłam troche zdjęć.Tam lato w pełni

Aniu - Iza nie dostała ode mnie skimii tylko trójsklepkę.Skimie są o jasniejszych i ciemniejszych lisciach i może przez to róznia sie kwiatami.Popatrz na google.Wpisz nazwę -skimia i nacisnij grafika.Wtedy wskocza wszystkie stronu o skimii.Będziesz mogła porównać.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Izo u mnie trójsklepka rosnie juz kilka lat i dlatego jest taka duża.Dzięki temu mogę się dzielic z innymi.Bardzo szybko się rozrasta jeśli ma dobre warunki.U mnie rosnie w zacisznym miejscu -przy płocie,w półcieniu i kwasnej glebie.
Grazynko trójsklepka jest byliną i nie trzeba jej chować do domu na zimę.Co do grzybków to czekam na drugi rzut-tylko kiedy on będzie?
Izo te astry są wysokie a kolor rzeczywiscie mają żarówiasty.To jest aster nowoangielski
Grazynko trójsklepka jest byliną i nie trzeba jej chować do domu na zimę.Co do grzybków to czekam na drugi rzut-tylko kiedy on będzie?

Izo te astry są wysokie a kolor rzeczywiscie mają żarówiasty.To jest aster nowoangielski
- Raczek
Przepraszam bardzo, miałam napisać trójsklepka a napisałam skimmia [wczesnie pytałam o nią]
Oczywiście chodziło mi o kolor kwiatków trójsklepki u ciebie i Izy?
Oczywiście chodziło mi o kolor kwiatków trójsklepki u ciebie i Izy?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43