Zdecydowanie lepiej wydawać na kwiatki

No dokładnie kochana mój mąż wypala dziennie po 3 paczuszki słomek jego podliczyć ,to dopiero włoski dęba stają dęba,mieliśmy razem to rzucić no ale oczywiście mężczyźni .....słaba płećkorzo_m pisze:Marzenko bardo mądra decyzja, każdy tydzień za odłożone pieniążki to co najmniej 5 roślinek w dobrej cenie.
Może i miejsca zabraknąć na działeczce :P :P jak tyle puszczałaś z dymem , znam to mój mąż to namiętny palacz, raz go podliczyłam włosy sanęły mi dęba. Nie przypuszczałam ,że tyle pieniędzy przepala
Ja wiem ,że to nic dobrego! I już wystartowałam moja droga dzisiaj 68 dni na licznikuwiosenka pisze:Witaj Marzenkoczytam ,że u Ciebie akcja papieros. Kochana żuć ten nałóg jak najszybciej jeśli jest to tylko możliwe Ostatnio byłam na wykładach związanych z powikłaniami i chorobami płuc, które mają ścisły związek z paleniem. Dziewczyny dobrze Ci radzą . Zbieraj pieniądze do skarbony a wiosną będzie szaleństwo zakupów działkowych(bo sumka będzie na pewno spora).Będę trzymać kciuki tylko wystartuj
Tego właśnie powinnam sie trzymać,nie na żywioł i chaotycznie,tylko jak to zrobić ,ja latam po ogrodzie i a to chwycę,a to, to pokopięgoryczka143 pisze:Witaj Marzenko!
Przed Tobą jeszcze przynajmniej 3 miesiące. Jeżeli mogę doradzić to
skupiaj się na jednym fragmencie ogrodu. Zrób plan jakbyś to
chciała widzieć, potem co wsadzić itp. Całego ogrodu nie da się
urządzić od zaraz.
Jestem przekonana, że Ci się uda i będzie piękny.