W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
Halinko, my wszystkie jesteśmy uważane za wariatki
Ale...ja mam metodę: wysyła się do sklepu kogoś, nie idzie sie samemu
;:78 Wiadomo wtedy,że ta osoba ( najlepiej M), nie kupi nic więcej, no, chyba, że nowy sekator!
Za aksamitkami nie przepadałam, teraz zaczęłam je doceniać. Szczególnie podoba mi się odmiana " Clown":)

Za aksamitkami nie przepadałam, teraz zaczęłam je doceniać. Szczególnie podoba mi się odmiana " Clown":)
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olu, dziękuje za wizytę
tych hektarów chętnie bym Ci trochę oddała
Byłam dzisiaj w Twoim ogrodzie i jestem pełna podziwu dla Ciebie za wykonaną pracę iii tak sobie pomyślałam, że ja pewnie za kilka lat też będę u siebie robiła taką rewolucję, bo przecież sadzę wszystko bez pomyślunku ... tam gdzie miejsca trochę jest ...
Moniko, jak sobie przypomnę, jak latałyśmy w czasie deszczu po działce z łopatą, to jestem przekonana, że nasi eMowie maja rację
Ja, na razie narzekam na brak czasu, ciągle mi go brakuje, a tyle w ogrodzie do zrobienia, w dodatku tak szybko robi się ciemno
Poluniu, dzisiaj pierwszy raz pospacerowałam po Twojej działeczce i jestem nią oczarowana, tyle ciekawych i pięknych okazów tam rośnie
Jest co podziwiać !!! Żałuję, że wcześniej tam nie dotarłam 
Maju, mam nadzieję, że aksamitki będą miały zbawienny wpływ na moje roślinki iii nie będą chorować. Słyszałam, że dobrze je wysiewać obok róż. Zawsze miałam swoje nasionka, ale z tamtego roku gdzieś mi się zapodziały (skleroza już mnie dopadła) i w tym roku nakupiłam dużo różnych odmian, ale one ponoć nie powtarzają kwitnienia iii w przyszłym roku będą wszystkie jednakowe
Życzę miłego dnia iii zmykam do mojego ogródeczka ... popracować

Byłam dzisiaj w Twoim ogrodzie i jestem pełna podziwu dla Ciebie za wykonaną pracę iii tak sobie pomyślałam, że ja pewnie za kilka lat też będę u siebie robiła taką rewolucję, bo przecież sadzę wszystko bez pomyślunku ... tam gdzie miejsca trochę jest ...

Moniko, jak sobie przypomnę, jak latałyśmy w czasie deszczu po działce z łopatą, to jestem przekonana, że nasi eMowie maja rację

Ja, na razie narzekam na brak czasu, ciągle mi go brakuje, a tyle w ogrodzie do zrobienia, w dodatku tak szybko robi się ciemno

Poluniu, dzisiaj pierwszy raz pospacerowałam po Twojej działeczce i jestem nią oczarowana, tyle ciekawych i pięknych okazów tam rośnie

Maju, mam nadzieję, że aksamitki będą miały zbawienny wpływ na moje roślinki iii nie będą chorować. Słyszałam, że dobrze je wysiewać obok róż. Zawsze miałam swoje nasionka, ale z tamtego roku gdzieś mi się zapodziały (skleroza już mnie dopadła) i w tym roku nakupiłam dużo różnych odmian, ale one ponoć nie powtarzają kwitnienia iii w przyszłym roku będą wszystkie jednakowe

Życzę miłego dnia iii zmykam do mojego ogródeczka ... popracować

- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu Droga, roślinki od Ciebie mają się dobrze, na dowód tego zdjęcie jednej z nich, tylko zapomniałam jak się nazywa

Jeszcze raz pięknie dziękuję za wszystkie roślinki
na zimę zostaną przykryte gałązkami świerkowymi i mam nadzieję, że dobrze im u mnie będzie 
Trochę mojego ogrodu

ognik o koralowych owocach

malutki cis ma już owoce

teraz jej owoce zdobią mój ogród

miechunka

rozchodnik

Jeszcze raz pięknie dziękuję za wszystkie roślinki

Trochę mojego ogrodu

ognik o koralowych owocach

malutki cis ma już owoce

teraz jej owoce zdobią mój ogród

miechunka