Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
AniuLamia pisze:I z tych 30 kubeczków tyle tego narosło???
Myślałam że to ze 300 trzeba mieć by osiągnąć takie efekty...

U mnie wyrosły samosiejki w miejscu, gdzie w u.b. roku rosły i nawet zakwitły

Byłam w szoku jak zobaczyłam

Przetrwały zimę w ogrodzie, co u nas na Podlasiu graniczy z cudem

- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj dawno nie byłam, a tu takie fajne klimaty. Ładnie wyszedł domek, ciekawie wkomponowany w otoczenie, warto było trochę powalczyć. Rabaty piękne, zadbane, kolorowe, ślicznie u Ciebie. Interesująca kompozycja drewna, kamieni i roślin, trawka zieloniutka, no ogródek na piątkę+, aż ma się ochotę wejść i pobujać na huśtawce.
Pozdrawiam, Danuta
Pozdrawiam, Danuta
no za dużo tych pochwał dziewczęta za dużo
, następnym razem zrobię zdjęcia z tyłów i boków gdzie syf i malaria......
a żeby nie było.... jeszcze miałam takie modelki
(wstrętne niedobre zołze które jak mają isć na dzałke to jest to dla nich karą, nie chcą pomagać, plewić po prostu nic, czy wy z waszymi latoroślami tę tak macie?)

a żeby nie było.... jeszcze miałam takie modelki
(wstrętne niedobre zołze które jak mają isć na dzałke to jest to dla nich karą, nie chcą pomagać, plewić po prostu nic, czy wy z waszymi latoroślami tę tak macie?)

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
może zołzy mają faktycznie za daleko, tylko że one nie chcą wcale tam chodzić nawt jak nie ma nic do roboty.....najbardziej podoba mi się jak żeby zadowolić mamcie żeby nie gderała że tam nie przychodzą.. wstępują odwalone jak stróż na Boże ciało no i nic nie mogą robić bo się pobrudzą... a najcześciej tak mi jęczą że nudy i w ogóle (specjalnie) że mając ich dość daję błogosławieństwo żeby wzieły i sobie poszły... no cóż może ja mjąc 16 lat, będąc piękną i młodą dziewoją też bym nie chciała marnować życia na działce, a teraz mnie ciągnie do ziemi....