Haniu - dzięki za radę! Przymierzałam się do kupna 'Black Knight' i 'White Profusion', ale bałam się, czy przetrzymają. No to już wiem, czego chcę

Aśko-coś na pana kreta ekologicznie zaradzimy, będzie w przesyłce z czosnkiem niedźwiedzim, się nie zdziw.Aska pisze:Dziewczyny - miło Was widzieć!!! Znów jestem tylko na moment, muszę wykorzystać ostatnie dni urlopu i doprowadzić ogród do porządku. Przyszły psizęby od Xipe - trzeba sadzić. Kret ryje w najlepsze - dostaję wścieku widząc kopce na świeżo wyplewionych kawałkach. Specjalnie przeniosłam trójlista w miejsce, gdzie nie rył - teraz jeszcze do niego się dobrał. Normalnie nienawidzę paskudy...
Haniu - dzięki za radę! Przymierzałam się do kupna 'Black Knight' i 'White Profusion', ale bałam się, czy przetrzymają. No to już wiem, czego chcę.
Aska pisze:Melduję się po powrocie. Było suuuuper! Spotkałam się z AAnitą i Anulką (Szczecin). Zaglądam tylko na moment, lecę kończyć porządki w moim zapuszczonym ogródku. K. miał robić foty, ale nie robił, tak więc nie będzie części mieczyków
. Będę się chwalić w przyszłym roku. Sprawozdanie - wieczór.