Moje kwiatuszki cz.3
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Hm, no zwykły tez jest ładny, ale to zupełnie nie o to chodzi... to faktycznie przykre... nawet reklamować trudno, bo jak udowodnić, że to ten konkretny listek dał taki kwiatek?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Chimery prawie na pewno maja problemy z powtarzaniem cech matecznych (te z paskami na płatkach), a odmianowe... wydaje mi się (!) że powinny być jak mateczne, a nawet jeśli nie zawsze, to to było nawet niepodobne.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
Owszem chimery tak, ale to jest typowe dla chimer, zobacz w moim wątku przygody z chimerami
.
Odmianowe, moga nie powtórzyć cech, ale powinnobyc coś wspólnego, cos co łączy "matkę" i "dziecko".
Nie ma w sumie takiej możliwości, żeby z czerwonego zrobił się biały, a z fioletu karbowanego, różowy płaski.
Chyba starczy, bo dostaniemy od Marzenki ścierą za zaśmeicanie wątku

Odmianowe, moga nie powtórzyć cech, ale powinnobyc coś wspólnego, cos co łączy "matkę" i "dziecko".
Nie ma w sumie takiej możliwości, żeby z czerwonego zrobił się biały, a z fioletu karbowanego, różowy płaski.
Chyba starczy, bo dostaniemy od Marzenki ścierą za zaśmeicanie wątku

-
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Rozumiem Was DZiewczyny. KIedy chce się mieć coś konkretnego, a takie coś wyjdzie to człowiek jest
Widać,że z niepewnych źródeł nie warto kupować

Widać,że z niepewnych źródeł nie warto kupować

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też tak mówiłammarzena 63 pisze: Hoye napływają,a ja nie mam miejsca wolnego.Muszę zostawic po jednym egzemplarzu każdego kwiatka,a reszty pozbyć się,ale mi szkoda

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Dziewczyny
co do tego fiołka "odmianowego",to on ma tak piękny odcień różu,że takiego to nie miałam.I listki też są inne niż pozostałych.Gdybyś Wiolu nie pokazała zdjęcia to ja bym myślała że on tak powinien wyglądać
Myszorku
ja już mam wszędzie w puste miejsca powtykane kwietniki i półeczki.Mam tak zagracone
przez te półki że już sama się na siebie złoszczę,że jeszcze szukam następnych kwiatów.
Gosiu
to zerkaj na mój wątek wymianowy.Tam po trochu wypisuję czego chcę się pozbyć :P
co do tego fiołka "odmianowego",to on ma tak piękny odcień różu,że takiego to nie miałam.I listki też są inne niż pozostałych.Gdybyś Wiolu nie pokazała zdjęcia to ja bym myślała że on tak powinien wyglądać

Myszorku
ja już mam wszędzie w puste miejsca powtykane kwietniki i półeczki.Mam tak zagracone

Gosiu
to zerkaj na mój wątek wymianowy.Tam po trochu wypisuję czego chcę się pozbyć :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
Aniu
ta Twoja to szaleje.Dzisiaj musiałam kupić jej nową kratkę.Po południu zrobię jej zdjęcie w nowej oprawie .Pokażę też swój nowy nabytek
Dziewczyny
nie mogłam się doczekać kwiatka,jest naprawdę piękny,szkoda tylko że tak szybko przekwita.
Ta sadzonka co zakwitła to z wiosennej wymiany od Zuzi55 :P
ta Twoja to szaleje.Dzisiaj musiałam kupić jej nową kratkę.Po południu zrobię jej zdjęcie w nowej oprawie .Pokażę też swój nowy nabytek

Dziewczyny
nie mogłam się doczekać kwiatka,jest naprawdę piękny,szkoda tylko że tak szybko przekwita.
Ta sadzonka co zakwitła to z wiosennej wymiany od Zuzi55 :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków