Za Drewnianą Bramą...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasiu
. Cudna ta Twoja wiosna i rozkoszne psie łobuziaki. Pierwsze zdjęcie mnie zupełnie rozbroiło. Czekam na następne.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Ale tu na forum więcej takich zakręconych.... dobrze, że mamy to forum....

Pokaż zdjątka, bo robisz je piękne!!
Katarzyna, zapraszam
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj ponownie Kasiu! 
Twoje zdjęcia i komentarze z pewnością uatrakcyjnią nasze forum.
I jedne i drugie są niezwykłe.
W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszam do korzystania z PW kierowanego do moderatorów.
Jesteśmy by pomagać sobie nawzajem ...
Pozdrawiam i życzę miłego korzystania z forum.
KaRo

Twoje zdjęcia i komentarze z pewnością uatrakcyjnią nasze forum.
I jedne i drugie są niezwykłe.
W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszam do korzystania z PW kierowanego do moderatorów.
Jesteśmy by pomagać sobie nawzajem ...
Pozdrawiam i życzę miłego korzystania z forum.
KaRo

Dziękuję za miłe słowa .
Przeglądam sobie Wasze ogrody , musze się do Was wybrać z pisemną rewizytą tylko wrzucę kilka wynalezionych bardziej ogolnych widoków ogrodu .
Autorem części zdjęć jest moja siostra Renata:
To jest rodiś przed wejściem do domu , zabezpieczony przed nachalnym sikaniem moich zwierzaków

to ławeczka przy świerku przesadzonym z placu budowy - świerk mierzył wówczas 4 metry wysokości i nawet nie zauważył przenosin... teraz to już kawał drzewa do którego przytula sie Wisteria sinensis i to botaniczna z Chin .. więc ma dla mnie sporą wartość kolekcjonerską ...

kwitnie nie każdej wiosny czasami zaś zdaż jej się zakwitnąć dwukrotnie i ma bardzo bardzo intensywny zapach ....
a to mój ogromny zbiornik wodny przerobiony z gnojownika ... 1mx 1m no może ciut więcej zimą gdy go lód ze środka rozpiera..

Przeglądam sobie Wasze ogrody , musze się do Was wybrać z pisemną rewizytą tylko wrzucę kilka wynalezionych bardziej ogolnych widoków ogrodu .
Autorem części zdjęć jest moja siostra Renata:
To jest rodiś przed wejściem do domu , zabezpieczony przed nachalnym sikaniem moich zwierzaków

to ławeczka przy świerku przesadzonym z placu budowy - świerk mierzył wówczas 4 metry wysokości i nawet nie zauważył przenosin... teraz to już kawał drzewa do którego przytula sie Wisteria sinensis i to botaniczna z Chin .. więc ma dla mnie sporą wartość kolekcjonerską ...

kwitnie nie każdej wiosny czasami zaś zdaż jej się zakwitnąć dwukrotnie i ma bardzo bardzo intensywny zapach ....
a to mój ogromny zbiornik wodny przerobiony z gnojownika ... 1mx 1m no może ciut więcej zimą gdy go lód ze środka rozpiera..