Witajcie kochani miło was witać w moich skromnych progach odpowiem po kolejności jak pozwolicie zatem Beatko kochanie ja ciebie będę zawsze podziwiać za twoją pracowitość
i zaradność,dzieciaczki masz żywe to
i przypadki się zdarzają ale takie groźne to lepiej niech ich omijają.Jeśli o mnie chodzi to troszkę przycupłam z forum bo siły opadają w te gorąca to nawet pisać się czasami nie chce a wyrobić się nie sposób jak ruchy coraz wolniejsze
i sapka łapie.

Becia z tym jedzeniem to ja mam dorosłych ludzi ale tak samo każdy jadł by coś innego sfiksować można,zarezerwuj trochę czasu na wypoczynek bo w roku szkolnym nie wyrobisz.
Bogdanie twój teren jest jak najbardziej piękny
i róże miały by się tam bardzo dobrze dużo przestrzeni
i słoneczko dochodzi piękny zdrowy zakątek moja stara górka powoli robi się coraz mniejsza teraz jak czas pozwoli będę robić część rabatek tematycznych ja to dobre słowo czyli irysy lilie liliowce ,dalie,cynie
i krzewiaste czyli płomyki będą rozsadzane osobno wydaje mi się że wtedy jest lepiej utrzymać porządek.Życzę wielu sukcesów w realizacji planów na pewno ci się uda tylko nie trzeba się śpieszyć.
Elunia piękna ta różyczka niestety te chińskie tak mają że jeden dzień
i następny kwiat ale jak odwzajemniają pięknem kwiatu coś za coś Nie ma mnie bo dla mnie dzień za krótki a noce mało przespane.Mam zgryza bo maszynę rozwaliłam a szycie czeka strasznie mnie to drażni po ostatniej naprawie tak silnik poszedł że teraz nie chcę tam dawać a na nową mnie nie stać ,teraz z innej beczki pomidorki mają dużo owocków ale cz zdołają dojrzeć zaraza się wokół nich kręci.Trzymaj się Elunia jeszcze się odezwę.