Róże Beaty - moja miłość, moja pasja
Re: Róże Beaty - moja miłość, moja pasja
Witam właścicielkę najbardziej różanego z różanych ogrodów. Nie dość,że raj, to jeszcze z widokiem.
Baaardzo się cieszę, że wróciłaś, bo oglądanie Twojego ogrodu to wielka przyjemność.
Widzę nową balustradę przy tarasie, ciekawam innych zmian.
Życzę dużo zdrowia, pozdrawiam
Anka
Baaardzo się cieszę, że wróciłaś, bo oglądanie Twojego ogrodu to wielka przyjemność.
Widzę nową balustradę przy tarasie, ciekawam innych zmian.
Życzę dużo zdrowia, pozdrawiam
Anka
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam i ja. Cudne krzaczki, cudne!
Tolinka - no niestety prawie 9 miesięcy leżenia, ale ja już tak niestety mam, ale za to teraz u nas bardzooo wesoło i głośno. No i karta dużej rodziny
Leszczyna, Daysy Ewka 36jj - zapraszam na koncert, sama go uwielbiam oglądać u mnie w ogrodzie i u Was , szkoda że on tylko raz w roku, ale przez to tak bardzo wyczekiwany.
Wania - zmiany są w tym roku dość spore,największa to taras nareszcie mamy zadaszony no i biały, taki jak marzyłam .
I rozkwitła róża , która chyba jest moją ukochaną, chyba - bo pewno zachwile napiszę tak o innej , ale póki co ona skradła moje serce, zapach , kolor , kształt, wszystko
- pnąca Gertrude Jekyll

Róża, którą kupiłam jako Francois Juranville, ale chyba nią nie jest , ale jest za to piękna, te zmieniające się kolory są niesamowite, w tym roku niestety jest dość marna bo kwitnie na bardzo starych pędach, i będę musiała ją mocno przyciąć po kwitnieniu , żeby wypuściła młode pędy.

Leszczyna, Daysy Ewka 36jj - zapraszam na koncert, sama go uwielbiam oglądać u mnie w ogrodzie i u Was , szkoda że on tylko raz w roku, ale przez to tak bardzo wyczekiwany.
Wania - zmiany są w tym roku dość spore,największa to taras nareszcie mamy zadaszony no i biały, taki jak marzyłam .
I rozkwitła róża , która chyba jest moją ukochaną, chyba - bo pewno zachwile napiszę tak o innej , ale póki co ona skradła moje serce, zapach , kolor , kształt, wszystko

Róża, którą kupiłam jako Francois Juranville, ale chyba nią nie jest , ale jest za to piękna, te zmieniające się kolory są niesamowite, w tym roku niestety jest dość marna bo kwitnie na bardzo starych pędach, i będę musiała ją mocno przyciąć po kwitnieniu , żeby wypuściła młode pędy.

pozdrawiam Beata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
- misia
- 500p
- Od: 28 lip 2006, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne i duże okazy
Czekam na dalsze zdjęcia

Czekam na dalsze zdjęcia

Pozdrawiam, Beata
Ogród Misi
Ogród Misi
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Otoczenie Twojego domu budzi zachwyt. Super!!

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Beatko to gratulacje
Napiszesz coś więcej?
Róże świetnie przezimowały, u Ciebie już festiwal różany się zaczął
Pięknie, pokazuj, pokazuj, bo masz co ;) Pozdrawiam.

Róże świetnie przezimowały, u Ciebie już festiwal różany się zaczął

Pozdrawiam - Justyna
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02

Beatko z tego co zrozumiałam, to 9 miesięczne leżenie zaowocowało nowym członkiem rodziny ! Gratuluję serdecznie i cieszę się ogromnie

Różany raj jakim się otaczasz, budzi niezmiennie mój najwyższy podziw i zachwyt. Z prawdziwą radością czekam na tegoroczny różany spektakl w Twoim ogrodzie - pokazuj kochana, bo to prawdziwie różanka jak z bajki !
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko, Twoja pnąca bardzo podobna do mojej, czy wiąże owocki po kwitnieniu. Ja imienia dla swojej szukałam bardzo długo, ale wydaje mi się, że to jednak jest Francois Juranville. Z opisu jaki znalazłam w blogu Moje róże-moja pasja prawdopodobieństwo jest baaardzo duże. NA forum też ją gdzieś wcześniej widziałam i była podpisana właśnie jako F.Juranville. Więc może to jednak ona 

- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Beatko moje gratulacje
no to leżenie się opłacało
teraz będzie komu podziwiać te twoje cudowności i mam nadzieję że znajdziesz w przerwach chwilkę czasu aby nam je pokazywać 

Duju - mamy teraz małą Maję w ogrodzie
, i jak na prawdziwą Maję przystało, lubi chodzić ze mną po ogrodzie i oczywiście jak się jej uda urwać jakiś listek albo pąk to nie chce go za żadne skarby puścić
Tolinko - dziękuję, jak tylko mam wolną chwilę to pstrykam zdjęcia, czekałam na to bardzo długo i czerpie teraz radość z każdej minuty,
Daysy - nie wiem czy zawiązuje owoce bo zawsze po kwitnieniu je obcinam, ale ona jest bardzo charakterystyczna i pewnie masz tą samą co ja, i w sumie niech juz zostanie tą Francis
Mufko - tak dokładnie, też się wszyscy bardzo cieszymy, bo moich dwójka dzieci jest już duża, a ja też już nienajmłodsza, więc mamy wszyscy takiego małego aniołka.
Tosia 1 - dziękuję bardzo
Misiu,- staram się robić codziennie zdjęcia bo róże teraz rozkwitają jak szalone
W rozkwicie już prawie jest Abraham Darby, w tym roku jest bardzo szeroka i wysoka, (jakieś ze 2 metry pewnie), ma mniej kwiatów ale za to olbrzymie (nie przycinałam jej w tym roku w ogóle)

Ogród dzisiaj wieczorem:

Tolinko - dziękuję, jak tylko mam wolną chwilę to pstrykam zdjęcia, czekałam na to bardzo długo i czerpie teraz radość z każdej minuty,
Daysy - nie wiem czy zawiązuje owoce bo zawsze po kwitnieniu je obcinam, ale ona jest bardzo charakterystyczna i pewnie masz tą samą co ja, i w sumie niech juz zostanie tą Francis
Mufko - tak dokładnie, też się wszyscy bardzo cieszymy, bo moich dwójka dzieci jest już duża, a ja też już nienajmłodsza, więc mamy wszyscy takiego małego aniołka.
Tosia 1 - dziękuję bardzo
Misiu,- staram się robić codziennie zdjęcia bo róże teraz rozkwitają jak szalone
W rozkwicie już prawie jest Abraham Darby, w tym roku jest bardzo szeroka i wysoka, (jakieś ze 2 metry pewnie), ma mniej kwiatów ale za to olbrzymie (nie przycinałam jej w tym roku w ogóle)

Ogród dzisiaj wieczorem:

pozdrawiam Beata
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Pierwsze to gratulacje i wszystkiego dobrego niech Maja chowa się zdrowo.
Skarbie czapki z głów, chylę czoła - brakuje mi słów, powiem krótko: cudowny ogród stworzyłaś, raj.
Z ogromną radością wrócę ponownie, pozdrawiam
Skarbie czapki z głów, chylę czoła - brakuje mi słów, powiem krótko: cudowny ogród stworzyłaś, raj.
Z ogromną radością wrócę ponownie, pozdrawiam
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02

Prawdziwy różany raj

Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Beatko warto było czekać aż wrócisz i pokażesz nam swoje foteczki ,twoje różane krzewy nie mają sobie równych ,piękne po prostu piękne ,mam nadzieję że i moje niedługo osiągną takie rozmiary 

Tara, Mufka, Tolinka - dziękuję Wam kochane bardzo, takie ciepłe słowa od Was Wszystkich dostaję, dzisiaj podzielę się pięknym słonecznym i ciepłym rankiem wśród róż
, oby więcej takich spokojnych i romantycznych chwil dla nas wszystkich
Ogród z rana:

Ogród z rana:

pozdrawiam Beata
-
- 100p
- Od: 21 sty 2013, o 20:57
Beatko,jak dobrze że już jesteś z nami,fotki różane aż dech zapierają;cudowne
Zdrówka dla córci i cierpliwości dla mamy

Zdrówka dla córci i cierpliwości dla mamy

Pozdrawiam Danuta.