Zaczynam - rogalm1 cz.1
Zaczynam - rogalm1 cz.1
Oglądając na forum Wasze wszystkie piękne ogrody można wpaść w kompleksy! A ja pokażę zdjęcia czegoś co dopiero ma być pięknym sadem, warzywnikiem i kwiatowym ogrodem. Do kilku osób ośmieliłam się napisać z prośbą o sadzonki (do Eweliny nawet kilkakrotnie!), bo trochę mnie przeraża ten bezkres gliny. Tym wszystkim którzy mnie pocieszyli, że dam radę baaaaaaaaaaardzo dziękuję! Liczę na Waszą fachową pomoc i psychiczne wsparcie....
- lila31
- Moderator Forum.
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Moniko.
30 arów wydaje się dużo, ale za jakiś czas dojdziesz do wniosku, że to wcale nie jest za wiele.
Co do truskawek. Jeszcze nie sprawdzałam jak wyglądają po zimie, czy mają jakieś młode sadzonki, jeżeli tak, to Ci wyślę. Tylko niech się pogoda ustabilizuje, bo na razie jest "nieludzka".
Mam też trochę zadołowanych sadzonek (nawet nie pamiętam czego), jak zaczną rosnąć i będę mogła odróżnić co jest co, to też mogę Ci wysłać.
Podaj adres na PW, tylko będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość bo to może chwilę potrwać.
Życzę Ci, aby ten zapał nigdy Cię nie opuścił. Powodzenia.
30 arów wydaje się dużo, ale za jakiś czas dojdziesz do wniosku, że to wcale nie jest za wiele.
Co do truskawek. Jeszcze nie sprawdzałam jak wyglądają po zimie, czy mają jakieś młode sadzonki, jeżeli tak, to Ci wyślę. Tylko niech się pogoda ustabilizuje, bo na razie jest "nieludzka".
Mam też trochę zadołowanych sadzonek (nawet nie pamiętam czego), jak zaczną rosnąć i będę mogła odróżnić co jest co, to też mogę Ci wysłać.
Podaj adres na PW, tylko będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość bo to może chwilę potrwać.
Życzę Ci, aby ten zapał nigdy Cię nie opuścił. Powodzenia.
- babeczka03
- 100p
- Od: 3 mar 2008, o 16:41
Zaczynam
Trzymam kciuki i jestem pewna, że z takimi pomocnikami uda się każde przedsięwzięcie
Pozdrowienia z przeciwległego krańca Polski
Pozdrowienia z przeciwległego krańca Polski
- tasior_zabrze
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 2 mar 2008, o 10:40
- tasior_zabrze
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 2 mar 2008, o 10:40
Jaka byłam głupia, całą zimę zamartwiałam się jak my sobie poradzimy z tym wszystkim, a tu proszę tyle życzliwych osób chętnych do pomocy! Bardzo Wam dziękuję za tak miłe włączenie do Waszej ogrodniczej braci... choć ze mnie taki ogrodnik jak nie powiem co... Oczywiście będę na bieżąco z Wami konsultować prace na moim zagonie, jutro jedziemy sadzić drzewka owocowe! Trzymajcie kciuki!
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.