Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Anulko nie jest źle, u Ciebie jest jednak dalej kolorowo - u mnie, gdy spadł śnieg wychodzą jedynie czarno-białe zdjęcia - sama zobacz.anulka pisze:Ostatnio mało piszę ,bo jakoś nie mam czasu ani animuszu Brak słonica robi swoje. Dzisiaj sypie cały dzień więc zobaczcie zimowe kwiaty
Żyj kolorowo!!!
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to nasz Ania w hiphopówkę się zmienia .
Pewno do wiosny wytrenuje kondycję i znów nas zadziwi pracowitością i super roślinami w ogrodzie.
Pewno do wiosny wytrenuje kondycję i znów nas zadziwi pracowitością i super roślinami w ogrodzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu jakie smakowite pierniczki . Mnie dopadło przeziębienie / katar , kaszel i gółowa pękająca / i muszę się kurować . Coś niecoś robię w domu , ale i ta praca jakoś nie idzie / jestem słaba / . Mój piernik leżakuje sobie w lodówce jakieś 6 tygodni i teraz w tych dniach muszę go upiec , żeby miał czas zmięknąć
Aniu a może podałabyś mi obiecany przepis na tort
Aniu a może podałabyś mi obiecany przepis na tort
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chciałam Wam pokazać ,jak delikatnie zakwitł u mnie nowy szczawik.Cebulki wsadziłam w pazdzierniku i własnie teraz ma kwiatki.Jest mizerny,ale mam nadzieję ,ze w warunkach domowych doczeka do wiosny i będe mogła go wsadzic do ogrodu.
Jest to odmiana Versicolor o białych płatkach wewnętrznych i czerwonym obrzeżem na zewnętrznych .
Jest to odmiana Versicolor o białych płatkach wewnętrznych i czerwonym obrzeżem na zewnętrznych .
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.