Jolu znalazłam nazwę tej róży, jest to róża "Flamingo".jolciajci pisze:Gabryniu róże masz prześliczne nie mówiąc już o zdjęciach :P
Ja mam taką samą różę ale nie znam jej nazwy bo miała tylko kolorową etykietę i pisało wielkokwiatowa
Czy znasz moje jej nazwę
Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj moje rośliny przeżyły prawdziwą rozkosz.
Padał deszcz i to mocno.
Mam nadzieję że kwiaty i warzywa napiły sie do syta, i to im wystarczy na kilka dni.
A teraz trochę zdjęć z mojego skrawka.
Chyba robię za dużo zdjęć, bo nijak nie mogę nadążyć z ich wstawianiem.
Zakwitła już Ismena, i obok jakiś dzwonek.
I kilka widoczków pięknego wczorajszego wieczoru.
Padał deszcz i to mocno.
Mam nadzieję że kwiaty i warzywa napiły sie do syta, i to im wystarczy na kilka dni.
A teraz trochę zdjęć z mojego skrawka.
Chyba robię za dużo zdjęć, bo nijak nie mogę nadążyć z ich wstawianiem.
Zakwitła już Ismena, i obok jakiś dzwonek.
I kilka widoczków pięknego wczorajszego wieczoru.
Gabrysiu lubię takie poranki, robie kawusię siadam przed monitorem i wpadam prawie, ze w ekstazę nad pięknem Twoich kwiatków na przecudnych fotografiach! Po ostatnich stresach jestem już całkowicie uspokojona i nastawiona entuzjastycznie do życia i ogrodu a spacer wśród Twoich piękności jeszcze mnie w tym utwierdza!
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Gabrysiu, dzięki Tobie poznałam nazwę kolejnej roślinki NN w moim ogrodzie!!
i już wpisuję w mój kajecik - wiesiołek czworokątny u mnie dopiero otworzył pierwszy kwiatek nawet jeszcze zdjęcia nie zdążyłam zrobić...
a Twoje fotki jak zwykle super
i już wpisuję w mój kajecik - wiesiołek czworokątny u mnie dopiero otworzył pierwszy kwiatek nawet jeszcze zdjęcia nie zdążyłam zrobić...
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witam wszystkich moich gości.
Jest taki pomarańczowy, a żółtego nie mam.
A oglądanie ogrodów i pięknie kwitnących roślin, na pewno nastraja nas optymistycznie.
A wątek założysz jak dojdziesz do wniosku że warto.
Myślę że to szybko nastąpi.
Kasiu, jeśli uważasz że warto, to bardzo mnie to cieszy.
W takim razie zapraszam ponownie.
Witam Jolu, cieszę się że mnie odwiedziłaś i że Ci się podoba u mnie.
Zdjęcia robię aparatem Panasonik, i - sądząc po opiniach oglądających - wychodzą dość dobrze.
Jolu, miło mi że pomogłam Ci rozpoznać roślinkę.
Czasami tak jest, że nie znamy nazwy kwiatka, ale tutaj na forum dowiadujemy się bezbłędnie.
Bożenko, ten deszcz to mnie bardzo ucieszył.
Mam z głowy podlewanie, myślę że wystarczy na jakiś czas.
Rośliny odżyły - a szczególnie chwasty
Wiesiu, to autentyczny kolor pełnika.piku pisze:Jak zwykle pokazujesz same piękności, śliczne widoczki i urocze roślinki. Czy Twój pełnik jest naprawdę taki pomarańczowy, bo ja znam tylko żólty
Jest taki pomarańczowy, a żółtego nie mam.
Moniko, cieszę się że masz już kłopoty za sobą i nie musisz się już tak stresować.rogalm1 pisze:Gabrysiu lubię takie poranki, robie kawusię siadam przed monitorem i wpadam prawie, ze w ekstazę nad pięknem Twoich kwiatków na przecudnych fotografiach! Po ostatnich stresach jestem już całkowicie uspokojona i nastawiona entuzjastycznie do życia i ogrodu a spacer wśród Twoich piękności jeszcze mnie w tym utwierdza!
A oglądanie ogrodów i pięknie kwitnących roślin, na pewno nastraja nas optymistycznie.
Bożenko, widziałam Twój ogródek i uważam że zawsze jest coś do pokazania.bona pisze:cuda,cudeńka Gabrysiu u Ciebie!
Ja czasem wstaie kilka fotek ogrodowych w doniczkowych,bo mam tak mało,ze nie opłaci mi się nowego wątku zakładać...
A wątek założysz jak dojdziesz do wniosku że warto.
Myślę że to szybko nastąpi.
Katarzynka pisze:Tak Gabrysiu warto do Ciebie zaglądać , Dzięki że możemy a Ty nam pozwalaj nacieszyć oczy pieknem zarówno roślin jak i np. takich zachodów słońca
Kasiu, jeśli uważasz że warto, to bardzo mnie to cieszy.
W takim razie zapraszam ponownie.
zielono mi pisze:Gabrysiu jestem tu pierwszy raz -ZACZAROWANY OGRÓD
piękne kwiaty, super zdjęcia czy mogę spytać jakim aparatem były robione , zbieram informacje bo sama zdjęcia robię tylko komórką a Twoje są super jakości .
Och, ach ojej jak tu pięknie jeszcze troche polatam po Twoim ogrodzie
Pozdrawiam Jola
Witam Jolu, cieszę się że mnie odwiedziłaś i że Ci się podoba u mnie.
Zdjęcia robię aparatem Panasonik, i - sądząc po opiniach oglądających - wychodzą dość dobrze.
jol_ka pisze:Gabrysiu, dzięki Tobie poznałam nazwę kolejnej roślinki NN w moim ogrodzie!!
Jolu, miło mi że pomogłam Ci rozpoznać roślinkę.
Czasami tak jest, że nie znamy nazwy kwiatka, ale tutaj na forum dowiadujemy się bezbłędnie.
Babopielka pisze:Pięknie u Ciebie widoczki śliczne -deszczu zazdroszczę bo u mnie susza i susza
Bożenko, ten deszcz to mnie bardzo ucieszył.
Mam z głowy podlewanie, myślę że wystarczy na jakiś czas.
Rośliny odżyły - a szczególnie chwasty
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.