Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo piękna i ciekawy kolorek. Zdyscyplinowana - słucha swojej pani, oj, zeby mnie tak słuchały kwiatki jak Ciebie
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Nie znam się na kwiatach donniczkowych,dopiero zaczynam interesować się nimi,
kiedy zabrakło mi jesienią mojego ogrodu.
Pięknie kwitnie twoja kliwia,szczególnie widać to na zbliżeniu.
kiedy zabrakło mi jesienią mojego ogrodu.
Pięknie kwitnie twoja kliwia,szczególnie widać to na zbliżeniu.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Kurcze, szkoda mi teraz, że ja zamiast ze swoją kliwia porozmawiać, jak Ty to zrobiłaś Izo, to ja ja komuś oddałam. No cóż może chociaż u kogoś innego zakwitnie.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie wiem Izuniu jak to robisz, że twoja kliwia kwitnie teraz, bo moja zakwitła wiosną jednym kwiatostanem, który utrzymywał się przez 3 tygodnie zanim wszystkie kwiatki opadły, a zakwita co 2 rok i to regularnie od wielu lat. A wyglądała tak....
Myślę że się nie pogniewasz, że w twoim wątku będzie mój kwiatek, ale skoro o nim jest dyskusja....
Jeśli nie masz takiego koloru to może wymienimy ?
Myślę że się nie pogniewasz, że w twoim wątku będzie mój kwiatek, ale skoro o nim jest dyskusja....
Jeśli nie masz takiego koloru to może wymienimy ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, cieszę się, że i Tobie podoba się moja kliwia Jak masz warunki to spraw sobie trochę roslinek domowych. Nie zastąpią ogrodu, ale zimą to jedyna pociecha ;)
Gabi, na pewno zrozumie, tylko musisz być stanowcza
Krysiu, szkoda ze nie dałaś szansy swojej kliwii, ale jeżeli tylko kolorek mojej Ci się podoba, to mozesz mieć nową ;) Niedawno oddałam "dziecko" tej kliwii w dobre ręce, a ona juz ma trójkę nowych
Jadzieńko, moja cierpliwość rozciągnęła się na trzy lata Warto, warto trochę poczekać ;)
Grażynko, Twoja kliwia ma śliczny kolor! Taki intensywny A ja do niedawna myslałam, ze kliwie są tylko pomarańczowe
Mojej nic nie zrobiłam W sierpniu przestałam zasilać, starałam się mniej podlewać i chyba pod koniec października wyniosłam ją do chłodu, czyli do spiżarki. Wydaje mi się, ze robiłam wszystko jak należy? Nie mam pojęcia co jej odbiło
Grażynko, chętnie odstąpię Ci "dziecko" kliwii, bo jak wspomniałam, ma trójkę, więc jeżeli Krysia się zdecyduje, to i tak zostanie mi dwójka Twoja bardzo mi się podoba, ale to duża roslina, a ja juz naprawdę nie mam miejsca w domu W ogrodzie zawsze jeszcze da się jakiś skrawek ziemi wygospodarować, a w domu niestety nie Z wieku roslin musiałam zrezygnować z powodu braku miejsca i odpowiednich warunków, dlatego skupiam się głównie na ogrodzie
Gabi, na pewno zrozumie, tylko musisz być stanowcza
Krysiu, szkoda ze nie dałaś szansy swojej kliwii, ale jeżeli tylko kolorek mojej Ci się podoba, to mozesz mieć nową ;) Niedawno oddałam "dziecko" tej kliwii w dobre ręce, a ona juz ma trójkę nowych
Jadzieńko, moja cierpliwość rozciągnęła się na trzy lata Warto, warto trochę poczekać ;)
Grażynko, Twoja kliwia ma śliczny kolor! Taki intensywny A ja do niedawna myslałam, ze kliwie są tylko pomarańczowe
Mojej nic nie zrobiłam W sierpniu przestałam zasilać, starałam się mniej podlewać i chyba pod koniec października wyniosłam ją do chłodu, czyli do spiżarki. Wydaje mi się, ze robiłam wszystko jak należy? Nie mam pojęcia co jej odbiło
Grażynko, chętnie odstąpię Ci "dziecko" kliwii, bo jak wspomniałam, ma trójkę, więc jeżeli Krysia się zdecyduje, to i tak zostanie mi dwójka Twoja bardzo mi się podoba, ale to duża roslina, a ja juz naprawdę nie mam miejsca w domu W ogrodzie zawsze jeszcze da się jakiś skrawek ziemi wygospodarować, a w domu niestety nie Z wieku roslin musiałam zrezygnować z powodu braku miejsca i odpowiednich warunków, dlatego skupiam się głównie na ogrodzie
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie mam Izo kliwii, więc tylko napiszę, że bardzo mi się podoba i .. mam obiecaną na wiosnę małą sadzonkę.
Będę potem Cię o nią podpytywać .
A tymczasem - pamiętasz naszą 'gwiazdę' i tekst : "We włosach kliwii kwiat, dla ciebie miły, kolczyków ciepły blask, dla Ciebie miły. Pudruję nosek i węgielkiem czernię brwi, szal cienki jakby z mgły" ...
Co by nie mówić, to 'gwiazda' miała niespotykaną skalę głosu
http://www.youtube.com/watch?v=Eougp6lqaQI
Wystrzałowego Sylwestra Izuniu
Będę potem Cię o nią podpytywać .
A tymczasem - pamiętasz naszą 'gwiazdę' i tekst : "We włosach kliwii kwiat, dla ciebie miły, kolczyków ciepły blask, dla Ciebie miły. Pudruję nosek i węgielkiem czernię brwi, szal cienki jakby z mgły" ...
Co by nie mówić, to 'gwiazda' miała niespotykaną skalę głosu
http://www.youtube.com/watch?v=Eougp6lqaQI
Wystrzałowego Sylwestra Izuniu