Elizabetka po śląsku - 1cz. 2007r
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jaki piontek taki swiontek ,naszykuj sie frelka,bo przidymy na wysiady i to całą chormijom jak by nimioł kto podłoże naważyć to naważa kapusta mom ze swoi grządki ,własnonożnie nadeptano ,aż wonio podłoże bydzie dobry ,myśliwski --kapusta w piwnicy a mięso w lesie ;:44 ;:44
yno mi wara od zajyncy i fazanów
yno mi wara od zajyncy i fazanów
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Och dziołszki jak to dobrze, że jesteście bo jo ostatnio yno "spin-off" w robocie robia. Niech sie to już skończy bo dostana do łepy.
Jak to dobrze, że jutro piątek i proszę sobie wyobrazić, że dostałach urlop (święto w rodzinie ). Jadymy na koncert boys bendu do samej Warszawy z naszą cerą. Tatuś taki za nią gupi, że aż do stolicy by pojchoł a jo przinajmi sobie nogi w aucie wyciągna.
Tak mosz racja Bogusiu: jaki piątek taki świątek, wola to niż: kto sie w piatek śmieje tyn w niedziela płacze.
Widza, że podłoże Gebusia nawarzyła i już sobie wyobrażom ta woń i tyn smak. Czy wy musicie mi robić na smak bo jo tu tako wyposzczono
Ale Was bardzo prosza tyn piątek muszymy przerobić na sobota a wtedy sobie domy czadu.
Już sobie wyobrażom co tu sie bydzie dzioło: psy szczekają, kurz i wiater. .
Oczywiście Aniu bez Andrzeja nima ani piątku ani świątku. Musi być i może zajączek Grzegorz się przykica. Inko szykuj sie bo fajno z Ciebie dziołszka i tako fest pocieszno.
Jak jest podłoże to i bydzie coś do tego, cało noc byda piykła żeby ugościć moich cudownych gości i ze spiżarki coś wyciągna. Mocie to pewne
Czekom na Was niecierpliwie, miejsca dość, wody w studni tyż a psa uwiąża żeby kostek nie ogryzoł moim szanownym gościom.
Jak to dobrze, że jutro piątek i proszę sobie wyobrazić, że dostałach urlop (święto w rodzinie ). Jadymy na koncert boys bendu do samej Warszawy z naszą cerą. Tatuś taki za nią gupi, że aż do stolicy by pojchoł a jo przinajmi sobie nogi w aucie wyciągna.
Tak mosz racja Bogusiu: jaki piątek taki świątek, wola to niż: kto sie w piatek śmieje tyn w niedziela płacze.
Widza, że podłoże Gebusia nawarzyła i już sobie wyobrażom ta woń i tyn smak. Czy wy musicie mi robić na smak bo jo tu tako wyposzczono
Ale Was bardzo prosza tyn piątek muszymy przerobić na sobota a wtedy sobie domy czadu.
Już sobie wyobrażom co tu sie bydzie dzioło: psy szczekają, kurz i wiater. .
Oczywiście Aniu bez Andrzeja nima ani piątku ani świątku. Musi być i może zajączek Grzegorz się przykica. Inko szykuj sie bo fajno z Ciebie dziołszka i tako fest pocieszno.
Jak jest podłoże to i bydzie coś do tego, cało noc byda piykła żeby ugościć moich cudownych gości i ze spiżarki coś wyciągna. Mocie to pewne
Czekom na Was niecierpliwie, miejsca dość, wody w studni tyż a psa uwiąża żeby kostek nie ogryzoł moim szanownym gościom.
-
Skoro tak ładnie prosisz, Elżbietko i nawet psa uwiążesz, to ja się zgadzam na tę sobotę.. Myślę że reszta towarzystwa też się do niej przychyli . No nie ?Elizabetka pisze: Jak to dobrze, że jutro piątek i proszę sobie wyobrazić, że dostałach urlop (święto w rodzinie ). Jadymy na koncert boys bendu do samej Warszawy z naszą cerą.
Tak mosz racja Bogusiu: jaki piątek taki świątek, wola to niż: kto się w piątek śmieje tyn w niedziela płacze.
Tylko widzę tu jakiś paradoks . Jak to z tym piątkiem w końcu ? Niby preferejusz ponuractwo tego dnia, a na koncert do Warszawy to sobie jedziesz ?? A tam co ? Płakać będziesz ?
No to do zoba w sobotę i miłych wrażeń w stolicy, Elżuniu ;:18
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
ja właśnie wróciłem z koncertu ledwo żyję - nogi to mi już odpadają :P a grały zespoły BETHEL i Maleo Reaggae Rockers
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
dla mnie bomba - i już po mału zaczynam opodzyskiwać słuch :P - tak to jest jak się stio przy samen scenie niedaleko głośników :P ale cóż tam zawsze jest najlepsza zabawa
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
nie w budynku - na auli PWT
to się cieszę niech ładnie rośni - tylko pamiętaj by go na zimę obsypać wiórkami z kory - tak i lepiej przezimuje i od razu ziemia sie będzie zakwaszać co on bardzo lubi - i oczywiście pamiętaj że należy do roślin trujących
to się cieszę niech ładnie rośni - tylko pamiętaj by go na zimę obsypać wiórkami z kory - tak i lepiej przezimuje i od razu ziemia sie będzie zakwaszać co on bardzo lubi - i oczywiście pamiętaj że należy do roślin trujących
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki