Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
- bogusia177
Olgo pewnie ,że zjadamy,w postaci kompotu albo dodaję go do ciasta .Sadzi się go wiosną lub jesienią :P, podaj namiary na pw :PAza pisze:Piękny rabarbar, czy go zjadasz?? Przypomniałam sobie że w moim dzieciństwie w ogrodzie był rabarbar, od dawna go nie ma. Kiedy i jak się sadzi rabarbar
POZDRAWIAM
- bogusia177
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusko, nie gorsz się na mie, jo wszyndzi zech je po zadku, bo od rana do zmroku w zygródce siedza, yno skokom do dom obiod uwarzic ...
Gradu u mnie nie było, tylko trocha popadało, ale krótko. Bez toż wlazłach do oczka i żech naprawiła co zech mogła. Terazki czakom na piykno pogoda, ale musi byc powyzej 20 stopni, zeby mi folia zmiękła trocha na słonku, bo je twardo jak kamiyń!
A jak oczko zrobia, to Cie zaprosza na inspekcjo ;)
Gradu u mnie nie było, tylko trocha popadało, ale krótko. Bez toż wlazłach do oczka i żech naprawiła co zech mogła. Terazki czakom na piykno pogoda, ale musi byc powyzej 20 stopni, zeby mi folia zmiękła trocha na słonku, bo je twardo jak kamiyń!
A jak oczko zrobia, to Cie zaprosza na inspekcjo ;)
- bogusia177
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziołszki jo sie tyż ciesza, że zaś Ślązoki sie bydóm spotykać.
Jo tyż mom rebarbar ale jeszcze rośnie. Ty to moż giganta Boguśka. Ale to je chyba jeszcze z tych rychtig starych dobrych korzyni
Tulipanki na zegródce mosz pierónym fajne, ani jo takich ni móm. Ale sobie aspóń u Ciebie pooglóndóm.
Tak terozki leca dali podziwać sie do moi zegródki jesi tam kiery na mnie nie czako. Tak pyrsk dziołszki. :P
Jo tyż mom rebarbar ale jeszcze rośnie. Ty to moż giganta Boguśka. Ale to je chyba jeszcze z tych rychtig starych dobrych korzyni
Tulipanki na zegródce mosz pierónym fajne, ani jo takich ni móm. Ale sobie aspóń u Ciebie pooglóndóm.
Tak terozki leca dali podziwać sie do moi zegródki jesi tam kiery na mnie nie czako. Tak pyrsk dziołszki. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- bogusia177
Grażynko ten mój też jeszcze rośnie i czym go bardziej obrywosz to on bardziej idzie do góry.No a spotykać to sie bydymy i zaproszomy wszystkich, nie yno ślązoków :Pkogra pisze:Dziołszki jo się tyż ciesza, że zaś Ślązoki się bydóm spotykać.
Tak terozki leca dali podziwać się do moi zegródki jesi tam kiery na mnie nie czako. Tak pyrsk dziołszki. :P
- bogusia177