Bioräc pod uwage ze tylko w Polsce w tym czasie popelniono 1632 zaböjstwa ( zrödlo : http://www.policja.pl ) i kojarzäc to z informacjä ze 90% Polaköw to katolicy, uwazam ze statystaka przemawia na niekorzysc wiekszosci, nawet jeśli wszystkie satanistyczne zaböjstwa z Europy umiescimy w Polsce.Greta pisze:Wg obliczeń Interpolu, tylko w latach 1989-1990 sataniści spalili w Europie co najmniej 100 osób.
W odpowiedzi dla KaRo, bo jakos nie moge zacytowac.
Nie dezawuuje niczyich przekonan, byc moze starasz sie zeby dyskusja byla powazna, ale ja staram sie wprowadzic troche humoru w ten niebiansko-powazny ton. Przeciez to strefa relaxu, kreatywnego. Wiec wnosze ze kreacja od nas pochodzi.
I nie potrzebuje adwokata, cörke ze szkoly musialem przywiezc, dlatego sam nie odpisalem. A poza tym czasem musze popracowac, zeby pare euro zarobic, albo pokazac ludziom jak je majä zarobic dla mnie. Dziekuje wiec Arturowi, bo trafnie odczytal moje intencje.
A dzieci staralem sie wychowac na ludzi dobrych, z empatiä patrzäcych na blizniego bez wzgledu czy ten blizni to Zyd, Katolik czy moze Buddysta.
Faktem jest ze nie mienie sie Katolikiem, bo nie jestem w stanie zyc wedlug 10 przykazan i nie zamierzam oszukiwac nikogo twierdzäc ze tak jest.
A nie będę jak kasjerki z supermarketu pracujäce w niedziele twierdzil ze jestem jednak Katolikiem, tylko zamiast dekalogu wyznaje oktalog lub nonalog, bo jedno czy dwa przykazania mi nie pasujä. Jak kobitki majä ochote oszukiwac caly wszechswiat i okolice to ich sprawa, ja sie do tego nie mieszam.
Ale staram sie zyc tak, zeby kiedys moje dzieci wpadly na läke gdzie mnie rozsypiä i niech wylejä na trawe mojä ulubionä nalewke z zurawin z pieprzem i imbirem, wspominajäc czasem starego ktöry pokazal im drogi zycia.
jeśli sie myle i po smierci nie zgnije bezcelowo, będę na to patrzyl i będę sie po brzuchu glaskal i będę sie cieszyl.
A jeśli sie nie myle, bedzie mi wszystko jedno, ale lzej mi bedzie odejsc wiedzäc ze mam dobrych nastepcöw.