Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Bernadetko za wycieczkę. Storczyki tak piękne i kolorowe,że zapiera dech. No zima u Ciebie tez niczego sobie... Psina słodka i mam nadzieję,że robi duże postępy w nauce czystości. Takie maluchy są świetne - niestety wymagają sporo czasu i konsekwencji. Kilka lat temu sama to przerabiałam. Z tym,że mój był ze schroniska po "przejściach".
Twój ogród coraz ładniejszy, a sądząc po planach będzie co podziwiać w przyszłym roku.
Twój ogród coraz ładniejszy, a sądząc po planach będzie co podziwiać w przyszłym roku.
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
A niemowlakom potrzebny smoczek
DZIENDOBRYWIECZÓR
śliczna psianka!..........ale bedzie sie działo .pod rózami
cmokasy
DZIENDOBRYWIECZÓR
śliczna psianka!..........ale bedzie sie działo .pod rózami
cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Bernadetko, psiaczek uroczy. Mordkę ma milusią , ale zdradza też wielką mądrość ( te oczy!).
Ogród przyprószony śniegiem zyskał nowy, zimowy urok. Szkoda tylko ,że podoba się także kretom... Sądzę jednak,że ten mały, nowy pomocnik da się wyszkolić jako " nieustraszony pies na krety" ? Jak sadzisz ?
Pozdrawiam , E.
Ogród przyprószony śniegiem zyskał nowy, zimowy urok. Szkoda tylko ,że podoba się także kretom... Sądzę jednak,że ten mały, nowy pomocnik da się wyszkolić jako " nieustraszony pies na krety" ? Jak sadzisz ?
Pozdrawiam , E.
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie
Dorotko te szkody - to siusianie na podłogę - ale już nie zawsze .. i ponieważ mam płytki wszędzie - to szybko można zmyć ;)
tu.ja Witaj - śniegu już nie ma - a szkoda troszkę , bo mojemu dziecku marzyły się sanki i narty ...
A czy ogródek będzie ładniejszy - mam nadzieję - również wasze rośliny mają na to wpływ - a ja jestem szczególnie wdzięczna
Moniko - słodki i kochany - ale wybredny taki, że już nie wiem co mu gotować
Minismoku - a masz jakieś smoczki na zbyciu??? Przygarnę
Dzięki za śliczną różę i mam nadzieję.. że moje będą łaskawie omijane
Ewelinko Dziękuję - dziękuję - dziękuję ;) Dziś przyszła paczka od Ciebie .. ale radości Czy wszystko mam przechować w piwnicy tak jak dalie ?
A psiak wraz z kumplem kopią - mam już rozkopane wokół domu. Poziomkówka, która nareszcie zarosła mi niezbyt piękne miejsca bardzo im przeszkadzała .. ale kretów nie ruszają
No i oczywiście ciągle szukamy pantofli ..
Dorotko te szkody - to siusianie na podłogę - ale już nie zawsze .. i ponieważ mam płytki wszędzie - to szybko można zmyć ;)
tu.ja Witaj - śniegu już nie ma - a szkoda troszkę , bo mojemu dziecku marzyły się sanki i narty ...
A czy ogródek będzie ładniejszy - mam nadzieję - również wasze rośliny mają na to wpływ - a ja jestem szczególnie wdzięczna
Moniko - słodki i kochany - ale wybredny taki, że już nie wiem co mu gotować
Minismoku - a masz jakieś smoczki na zbyciu??? Przygarnę
Dzięki za śliczną różę i mam nadzieję.. że moje będą łaskawie omijane
Ewelinko Dziękuję - dziękuję - dziękuję ;) Dziś przyszła paczka od Ciebie .. ale radości Czy wszystko mam przechować w piwnicy tak jak dalie ?
A psiak wraz z kumplem kopią - mam już rozkopane wokół domu. Poziomkówka, która nareszcie zarosła mi niezbyt piękne miejsca bardzo im przeszkadzała .. ale kretów nie ruszają
No i oczywiście ciągle szukamy pantofli ..
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piesiu rozkoszny. Z oczu widać, że mu tylko figle w głowie. Czy masz pogryzione buty? Moja sunia gdy była w tym wieku gryzła wszystko, ze ścianami włącznie
Dorota
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2