Beatko Monte Rosa wygląda pięknie i jest "karbowany", pewnie dlatego wybrałam go z Twoich nasionek a zdjęcie Witka doprowadziło mnie do ślinotoku. Ale skoro mówisz, że nie jest wart wysiewu, to nie będę go siała. Właśnie o to chodzi w naszych dywagacjach. Czasem wybiera się oczami ale opinie kogoś, kto już go miał są bardzo istotne. Rafa i MR mam, bo chce mi się teraz jakiegoś "przyzwoitego" pomidora a większość zachwala.
Z nasionkami pośpiechu nie ma
Martusia Jak zaczynamy rozważania pomidorowe to niejednokrotnie nie możemy skończyć i trudno znaleźć inny, równie zajmujący temat. Taka przypadłość
Już widzę Twoje pomidory, rosnące równiutko w cylindrach

To dobry pomysł, zamiast przekopywać cały trawnik.
Zrobimy sadzonki- będzie Pani zadowolona
Marysiu Berbeciówna wie, czym mamine serce zmiękczyć
Tak przypuszczałam, że na plac w niedzielę nie ma się co wybierać, pewnie tam w innym terminie nie dotrę. Zostawię więc te smakołyki innym
Pomidory sklepowe codziennie macam ale jeszcze nie skosztowałam. Czekam
Irenko Ciężko będzie nam znaleźć smakowitego pomidora, który choćby zbliżył się do tego, co jadaliśmy w sezonie. Ale żeby cały talerzyk zapaprał?
Będę czekała jak najdłużej, żeby wydobyć z Rafa smaczek
Twój synuś taki przebiegły jak moja córcia
Kasiu Miałam Ananas Noir ale nie był taki ładny, jak Twój
Wituś Córa na razie ma zupełnie inne zainteresowania, co prawda lubi pomagać w Tymczasowym (raz, dwa razy w roku) ale czy będę miała następcę? Może za parę, paręnaście lat się okaże
Koleusów gratuluję

Dostałam lekkiej palpitacji, że zapomniałam wysiać ale na szczęście sobie przypomniałam, że to Ty się pośpieszyłeś
A co z tym Campi Flegrei? Nic nie słyszałam bo na kanale bajkowym ciężko jest z informacjami
Fajna kuleczka z Pusi