Mój wiejski bałagan.
Re: Mój wiejski bałagan.
Witajcie, dawno mnie nie było. Sezon 2016 prawie na ukończeniu. Już mam więcej czasu, więc wracam na forum
Parę fotek z zakończonego niestety już lata
Parę fotek z zakończonego niestety już lata
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cuda urosły w ogrodzie , dalie przepiękne a nawet małe kąpielisko Bardzo mi się podoba u Ciebie coś jednak ciagle się zmienia i dopieszczasz rabaty. Czy tam też widzę różę alberich? taka podobna do mojej tylko mniejsza.
Witaj Ewuniu, tak to ta róża. Bardzo ją lubię A dalie w tym sezonie oszalały. Nadal pięknie kwitną i jeśli przymrozek nie złapie jeszcze będą cieszyć kolorkami sukienek
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- ewa w
U mnie alberich zajmuje już dużo miejsca i bardzo łatwo poszło mi jej ukorzenianie aż dziw
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Anetko - no długo Cię tu nie było
Ale ogród jest w świetnej kondycji, masz pięknie
Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko jest w porządeczku
Ale ogród jest w świetnej kondycji, masz pięknie
Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko jest w porządeczku
Beatko, u mnie wszystko w porządku. Oprócz tego, że ciągle w biegu , bo jak wiesz na Zagórek dojeżdżamy weekendowo i wakacyjnie, a w ogrodzie zawsze jest coś do zrobienia. Ale jak wszystko rośnie i cieszy oczy, to wynagradza każdy wysiłek. Dzięki za miłe słowa. Cały czas próbuję na Zagórku upiększać. A na dowód tego nowe fotki
To moje ukochane dalie. W tym roku pięknie rosły i przybyło mi sporo odmian. Będę pokazywać moje ślicznotki, bo strasznie je lubię i mogę godzinami na nie patrzeć i je podziwiać
To moje ukochane dalie. W tym roku pięknie rosły i przybyło mi sporo odmian. Będę pokazywać moje ślicznotki, bo strasznie je lubię i mogę godzinami na nie patrzeć i je podziwiać
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Ateno na tym Twoim Zagórku to nie widac tylko doskoku, dalie dały czadu, pięknie kwitną i jakie ładne.
Kiedy zabierasz się za wykopywanie - pytam bo u mnie w tym roku tez troszkę daliowo.
pozdrawiam
Kiedy zabierasz się za wykopywanie - pytam bo u mnie w tym roku tez troszkę daliowo.
pozdrawiam
Krysiu, wykopuję zawsze po pierwszych przymrozkach. Im dłużej siedzą w ziemi tym łatwiej je przechować. Zawsze po wykopaniu trochę przesuszam karpy, a potem już do skrzynek z piaskiem i czekają do wiosny
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- ewa w
Cudo czerwone pomponowe inne też piękne- moje jakoś w tym roku kładą się - słabe pędy mają może za słabo podlewałam i nie utrzymują kwiatów. Wypadło mi wiele odmian i nawet takie terminatorki . Ponieważ nie mam gdzie przechowywać i ciągle komuś podrzucam to nie będę dokupywać a właściwie posprzedawałabym te, które mam.
inne zakątki piękne a z daleka musisz dojeżdżać do Zakątka ?
inne zakątki piękne a z daleka musisz dojeżdżać do Zakątka ?
Witaj Ewuniu. Na Zagórek z miejsca zamieszkania mamy dokładnie 76 km. To dużo i mało Na pewno za daleko, aby bywać tam jak na działce, którą się ma w granicach miasta. Ale za to każdy wyjazd to mała wycieczka, więc frajda jest
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan