A że to nowy wątek, to i coś nowego by się przydało
 (Lidzia, nie bij, przysięgam, że dziś kupiony
 (Lidzia, nie bij, przysięgam, że dziś kupiony   ):
  ): 

Cześć śliczna witam się w drugiej części ło toś nam cudeńka pokazała
 Cześć śliczna witam się w drugiej części ło toś nam cudeńka pokazała  

, mało mam tego, ale jeszcze trochę... Póki co mówię małżowi, że muszę ten parapet w kuchni( na którym jeszcze nie ma parapetu
 , mało mam tego, ale jeszcze trochę... Póki co mówię małżowi, że muszę ten parapet w kuchni( na którym jeszcze nie ma parapetu  ) czymś zakryć
 ) czymś zakryć 
 ładnego masz koleusa taki jakiś inny niż ja posiadam albo mi się zdaje
 ładnego masz koleusa taki jakiś inny niż ja posiadam albo mi się zdaje 

i ja w drugiej części wątku - śliczne roslinki pokazałaś  - a nowy nabytek to adenium?Śliczne!!!!
 i ja w drugiej części wątku - śliczne roslinki pokazałaś  - a nowy nabytek to adenium?Śliczne!!!!
 Widziałam to adenium jakiś czas temu w kwiaciarni... Dziś ze skarbonki wyciągnęłam moje "oszczędności i postanowiłam, że jak jeszcze będzie to kupię... W kwiaciarni pani powiedziała, że nie mają żadnego adenium. Znalazłam je ukryte za innymi kwiatkami na półce. Pani powiedziała, że nie wie jak "to" się nazywa.... Chwilę potem wróciłam do kwiaciarni ze styropianowym pudłem i zakupiłam kwiatka
 Widziałam to adenium jakiś czas temu w kwiaciarni... Dziś ze skarbonki wyciągnęłam moje "oszczędności i postanowiłam, że jak jeszcze będzie to kupię... W kwiaciarni pani powiedziała, że nie mają żadnego adenium. Znalazłam je ukryte za innymi kwiatkami na półce. Pani powiedziała, że nie wie jak "to" się nazywa.... Chwilę potem wróciłam do kwiaciarni ze styropianowym pudłem i zakupiłam kwiatka  . Swego czasu było to największe moje chciejstwo, ale ten egzemplarz trafił do kwiaciarni chyba tylko przypadkiem, bo nigdy w żadnej u nas nie widziałam.
 . Swego czasu było to największe moje chciejstwo, ale ten egzemplarz trafił do kwiaciarni chyba tylko przypadkiem, bo nigdy w żadnej u nas nie widziałam. Magdziu gratuluję 2 części a Adenium super
  Magdziu gratuluję 2 części a Adenium super  

Gosiu
 Gosiu