Witam w drugiej części mojego wątku , poprzedni znajdziecie tutaj Moja Zielona Kolekcja
Na dobry początek nowego wątku zaprezentuję Wam przegląd moich kwiatów. Wiele z poprzedniego wątku zakończyło swój żywot ale pojawiło się również wiele pięknych roślin.
Witaj Ewelinko w kolejnej części. Piękne roślinki przedstawiłaś na początek. Zauroczyły mnie kalatee i cissus.
Poza tym ładny kącik tworzą wszystkie razem.
Stokrotko Aniu Z braku mebli i palącego słońca na południowym parapecie większość kwiatów wylądowała na podłodze. Już powoli w rodzi się plan jak pozbyć się tego obskurnego kwietnika, jest bliski realizacji...
Witaj Elu!
Witaj Lidko, tak , masz rację to alokazja. Mam ją pierwszy raz i jest dla mniw wielką zagadką, słyszałam, że trudno zapewnić jej odpowiednie warunki zobaczymy, czy mnie się uda. Jest u mnie już jakiś czas i na razie (odpukać) ma się nieźle.
Ewelinko melduję się w II części
Zdrowiutkie okazy, w tym b. ładna alokazja /wszyscy wiemy, że nie zawsze chętna do współpracy.. / a u Ciebie?..
Hojki.. eh, już jakoś tak jest tu na FO, że wielu się zapierało.. w tym i ja, ale bezskutecznie
Śliczne kwiatuszki,nowość bardzo ładna.Ja również jakiś czas temu zaobserwowałam u siebie hojobę i w ostatnim czasie zamówiłam trzy odmiany hoi.Ale na razie stop.